logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende oplossingen voor particulieren en industrie:

Comfort is een goed voorspel met twee.

Jacuzzi.
Zwemspa inox ; Zwemspa ; Afdekmatrassen voor Jacuzzi ; Jacuzzi nanofiltratie ; Waterbehandeling spa

Modern tweepersoonsbad.

Het retro tweepersoonsbad. retro tweepersoonbad

Samen in bad gaan alweer lang geleden? Dit prachtige bad is puur genieten voor allebei, want er is geen lastige kraankant. En het is perfect voor lange mensen, want dit model is zelfs in de lengtemaat van 200cm en 220cm te bestellen. En qua stijl is er te kiezen voor pootjes of een sokkel, waarmee het doet denken aan het oude Franse bateaux. U kunt dit bad laten te verven in elke kleur van uw voorkeur. Een antiek bad werd gegoten van gietijzer, maar dit is gegoten van composiet materiaal, gemalen steenpoeder gemengd met epoxyhars. Dit mengsel geeft alleen maar voordelen t.o.v. een gietijzeren bad, daar het niet zo koud aanvoelt, het water langer warm houdt, niet makkelijk beschadigd en niet zo zwaar is. Het past dus zonder problemen op een houten vloer. Een traditionele badkraan op standpijpen erbij en dan krijg je een traditionele badkamer voorzien van modern comfort.

Het koperen bad koperen bad

Samen in bad gaan alweer lang geleden? Dit prachtige bad is puur genieten voor allebei, want er is geen lastige kraankant. Ideaal voorspel!

 

Het reeds uitgevonden warm water is te duur!

Schakel over op een zonnecollector ; Zonnecollector ; Zonnecollector met faseveranderingsmodules PCM ;

 

Sanitair Warm Water(SWW)

Ontkalking van uw boiler en leidingen ; Waterverzachter of waterontharderFosfaatdosering

Zonnecollector ; Elektrische boiler ; Badgeiser ; Elektrische badgeiser ; Vergroot uw boiler ; Kitballon ; Theewater van 100°C ; Expansievat voor SWW ; Warmtepompboiler ; Buitenwarmtepompboiler zonder ventilator ; Warmtepompboiler op retourwater vloerverwarming ; Zonnecollector met faseveranderingsmodules PCM ; Automatisch vullen van uw bad ; Ontkoppel uw CV van uw SWW productie

Sanitair expansievat

Elektriciteit besparen door uw vaatwas en wasmachine met warm water (<60°C) te voeden

 

 

 

"Nous n’héritons pas la terre de nos ancêtres, nous l’empruntons à nos enfants"              Antoine de St-Exupéry  


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2018 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 23/06/2018

Terug naar hoofdpagina