logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende oplossingen voor particulieren en industrie:

Comfort is een goed ligbad, "voorspel" met twee.

 

Tweepersoonsbadtweepersoonsbad

Een badkamer is tegenwoordig meer dan een ruimte waar men zich verzorgt. Het is de plek bij uitstek waar men zich in alle intimiteit kan ontspannen. Maar ideaal om bij te praten na een drukke werkdag is een tweepersoons acrylbad.

De sanitaire uitrusting kunt u kiezen in n van de toonzalen die hieronder vermeld staan. U zult versteld staan van het gamma dat tegenwoordig op de markt is, gaande van eenvoudige basismodellen tot het prachtigste sanitair design.  

De volgende toonzalen moet u bezocht hebben:

Het (bijna) gratis warm water!

Bij een sanitair warmwaterverbruik in een gezin met 4 personen komt men met garantie uit op minimaal 2.000 kWh per jaar die door de zonnecollector in de boiler gestoken wordt. Wij schrijven de installatie af op twintig jaar:  2.000 kWh x 20 jaar = 40.000 kWh en dit voor een netto investering van 2000,- €; zodat de prijs per kWh op 0,048 € komt en dit gedurende 20 jaar; daarna is alles gratis. Geen enkele andere energiedrager kan deze prijs garanderen gedurende 20 jaar.

Een zonneboiler of zonnecollector verwarmt Uw sanitair water gedurende het ganse jaar, (voorverwarming in de winter - volledig in de zomer) met de beste en gratis energiebron: zonne-energie! In onze regio krijgen wij 3/4 van de globale zonnestraling (1.100 1.800 kWh/m) tussen april en september. Wil men bij onvoldoende zonneschijn toch de gewenste gebruikstemperatuur van het water bereiken (45 60 C maximum voor huishoudelijk gebruik), dan zal het sanitair water voorverwarmd worden door de zon en een bijverwarming zal de ontbrekende warmte leveren. Deze bijverwarming kan geleverd worden door een verwarmingsketel, een toestel voor directe naverwarming of een elektrische weerstand. Bij een dag met voldoende zonneschijn, zowel in de winter als in de zomer, wordt het water regelmatig warmer dan 45 C, zodat naverwarming niet meer nodig is. Met een zonnecollector kan men 75% van zijn jaarverbruik aan sanitair warm water dekken.

Kraan

Grohe ; Hansa ; Ideal Standard ; hansgrohe, KLUDI ; KAJA ; heinrichschulte  

Grootte van de kraan

Een bad moet rap vollopen. Ochtendtijd is er altijd te weinig. Daarom plaatsen wij altijd kranen met een grote doorlaat. DN 15. Doorstroomhoeveelheid: 22 l/min bij 3 bar drukverschil.

Plaats van de kraankraan in het midden

De plaats waar de kraan staat is zeer belangrijk. Ook de plaats van de afvoer. De kraan moet in het midden van de lange zijde van het bad staan om niet in de weg te zitten van beide inzittenden. 

Thermostatisch of niet?

Thermostatische kranen verkalken na verloop van tijd. Voorzie in het geval van thermostatische kranen steeds een waterverzachter om later geen problemen te krijgen.

Badgrootte, lengte en breedte.

Een acryl bad houdt langer de warmte vast dan een stalen bad. U blijft langer liggen (zitten) in een acryl bad! Zeker niet aan te raden voor de workaholics!

Bezoek volgende catalogi:

Meestal is men beperkt qua lengte of breedte. Hieronder enkele standaard maten:

Lengte 1600 mm 

Lengte 1700 mm

Lengte 1750 mm

Lengte 1800 mm

Lengte 1900 mm

Het retro tweepersoonsbad.

Samen in bad gaan alweer lang geleden? Dit prachtige bad is puur genieten voor allebei, want er is geen lastige kraankant. En het is perfect voor lange mensen, want dit model is zelfs in de lengtemaat van 200cm en 220cm te bestellen. En qua stijl is er te kiezen voor pootjes of een sokkel, waarmee het doet denken aan het oude Franse bateaux. U kunt dit bad laten te verven in elke kleur van uw voorkeur. Een antiek bad werd gegoten van gietijzer, maar dit is gegoten van composiet materiaal, gemalen steenpoeder gemengd met epoxyhars. Dit mengsel geeft alleen maar voordelen t.o.v. een gietijzeren bad, daar het niet zo koud aanvoelt, het water langer warm houdt, niet makkelijk beschadigd en niet zo zwaar is. Het past dus zonder problemen op een houten vloer. Een traditionele badkraan op standpijpen erbij en dan krijg je een traditionele badkamer voorzien van modern comfort.

Model1

retro tweepersoonsbad

Model 2

retro tweepersoonsbad

Model 3
retro tweepersoonsbad

Model 4

retro tweepersoonsbadretro tweepersoonsbadretro tweepersoonsbad

Model 5

retro tweepersoonsbadretro tweepersoonsbad
Model
6
retro tweepersoonsbad

Model 7
rero tweepersoonsbad

Model 8
retro tweepersoonsbad

Model 9

retro tweepersoonsbad

Model 10

retro tweepersoonsbad

Model 11

koperen bad

Het reeds uitgevonden warm water is te duur!

Schakel over op een zonnecollector ; Zonnecollector ; Zonnecollector met faseveranderingsmodules PCM ;

 

Sanitair Warm Water(SWW)

Zonnecollector ; Elektrische boiler ; Badgeiser ; Elektrische badgeiser ; Vergroot uw boiler ; Kitballon ; Theewater van 100°C ; Expansievat voor SWW ; Warmtepompboiler ; Buitenwarmtepompboiler zonder ventilator ; Warmtepompboiler op retourwater vloerverwarming ; Zonnecollector met faseveranderingsmodules PCM ; Automatisch vullen van uw bad ; Ontkoppel uw CV van uw SWW productie

Sanitair expansievat

 

 

 

"Nous n’héritons pas la terre de nos ancêtres, nous l’empruntons à nos enfants"              Antoine de St-Exupéry  


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2018 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 23/06/2018

Terug naar hoofdpagina