logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


Samsung Wind-Free: Tochtvrije airco voor de slaapkamer...Samsung wind free
Samsung wind free

Samsung wind freesamsung 12

Wind-Free

Effectievere verwarming en koeling. De wandmodellen hebben een uniek, driehoekig ontwerp. De combinatie van een wijde luchtinlaat, een grote ventilator en een brede uitblaasopening zorgt voor een krachtige  en snelle luchtstroom die tot wel 12 meter ver uw ruimte in wordt gebracht, waarbij het geluidsniveau zeer laag blijft. Hierdoor kunt u in alle rust genieten van een aangenaam binnenklimaat. Geniet van gezuiverde lucht. Naast stofdeeltjes bestaat onze lucht uit virussen en microben. De unieke, actieve MPI technologie van Samsung is in staat om deze virussen en microben tot wel 99% te elimineren. Dit gebeurt door actieve waterstof atomen samen met zuurstof ionen te genereren. Deze binden zicht met de in de lucht hangende virussen (waaronder griep), neutraliseert ze en vormt ze om tot water. Zo blijft de lucht zuiver en fris. Haal weer opgelucht adem.
Verse lucht houdt u en uw familie gezond

D'light Cool: Nooit meer té koud of té droog
Hoe werkt D'light Cool ?

Aanpassen van de temperatuur en luchtvochtigheid totdat het optimale comfort bereikt is.
Energie besparen met de Smart Inverter Technologie Samsung klimaatsystemen zijn voorzien van de innovatieve, modulerende Smart inverter technologie. Deze zorgt ervoor dat het systeem haar werking zelfstandig aanpast aan de omstandigheden. Als de door u gewenste temperatuur eenmaal is bereikt, dan behoudt het systeem deze door op een laag niveau te opereren, waarbij tevens het energieverbruik op een laag pitje wordt onderhouden. Mocht de temperatuur verder gaan afwijken van de gewenste waarde, dan zal het systeem automatisch meer capaciteit gaan leveren en op hoogst mogelijk niveau werken. Dit resulteert in 15% sneller koelen en 50% sneller verwarmen. U merk  niets van schommelingen in temperatuur en geniet constant van een optimaal comfort met minimale energiekosten.
Optimaal gemak met de WiFi bediening Standaard zijn de wandmodellen AR5000W en de AR7000 uitgevoerd met de mogelijkheid tot WiFi bediening. Via de Smart WiFi applicatie (Smart Air Conditioner) op uw smartphone of tablet zijn zowel binnen- als buitenshuis diverse functies in- en uit te schakelen. Onderweg naar huis kunt u bijvoorbeeld uw warmtepomp vast op gewenste temperatuur aanzetten. Bij thuiskomst heeft uw ruimte een comfortabel binnenklimaat!
Comfortabel koelen, zonder tochtgevoel. Dat is de revolutionaire nieuwe Wind-Free range. Wind-Free technologie maakt gebruik van duizenden microgaatjes in het frontpaneel om de lucht geleidelijk door te verspreiden, zonder het gevoel van tocht. Met een geluidsniveau van slechts 19 dB(A) in stiltemodus, is deze unit uiterst stil. De standaard WiFi bediening zorgt voor extra gebruiksgemak.

Energiebesparing door modulerende pomp en ventilator
samsung wind free

Windfree-S09                                                         2,5   kW koelen
Windfree-S12                                                         3,5   kW koelen
Windfree-S18                                                         5,0   kW koelen
Windfree-S24                                                         6,5   kW koelen

Met ionisator voor gezonde luchtbliksem
samsung wind free

Windfree-U09          met ionisator                         2,50 kW koelen
Windfree-U12          met ionisator                         3,50 kW koelen

Zie ook:

Koeltechniek ; Warmtepomp ; Warmtepomp lucht/water; Warmtepompomkasting  ; Veiligheidsomkasting ; Geluidsisolatie; Trillingsdemping ; Thermodynamische zonnecollectorWarmtepomp grond/water ; Warmtepomp voor zwembaden ; Air conditioningTochtvrije airconditioning Gaswarmtepomp ; Passieve koeling ; Warmtepompboiler ; Warmtepompboiler op retourwater vloerverwarming ; Moderniseer uw Amerikaanse frigo ; Frigo ; Minibar ; Reuze frigo ; Retro frigo Glacière ; LED TL lampen in frigo's en diepvriezers

 


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 3/04/2019

Terug naar hoofdpagina