logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd HVAC installatiebedrijf. Wij modificeren en bouwen eurobesparende HVAC oplossingen.

Keerklep:keerklep 1

terugslagklep tegen rioolwaterterugvloei naar propere regenwatertank

Het stadswater wordt te duur om WC's mee te spoelen! Regenwater gebruiken! (WC = >30% waterverbruik!)

Eerste werk: Regenwaterput in orde zettendrijvende votter

Terugslagklep DN 50 voor horizontale montage met eventuele handbediening
Keerklep DN 50
De opstuwklep met extra handmatige afsluiter is geschikt voor rioleringswatervrij regenwater en is uitgerust met een ongediertebescherming en een zelfsluitende klep. De opstuwklep en alle bevestigingselementen (schroeven, moeren, ringen) zijn in inox.

Keerklep 50 mm grijs
Keerklep 50 mm wit

Keerklep DN 50
De hoek opstuwafsluiter met manuele vergrendeling is geschikt voor 50 mm buis, dankzij de manuele vergrendeling kan een huis, bijvoorbeeld, tijdens onderhoudswerkzaamheden worden afgesloten.
Door steeds vaker voorkomende sterke regenbuien, kunnen de meeste kanaalsystemen de resulterende hoeveelheid water niet meer aan, waardoor de kanalen zich vullen tot aan het hoogste punt, dat wil zeggen op het niveau van de kelder, die vaak niet goed beschermd is. Om een overstroming te voorkomen worden opstuwingskleppen gebruikt, en worden ze ook voorzien van een knaagdier bescherming.

Keerklep hoek 50 mm grijs

Keerklep DN 110 à 315 mm keerklep 110 mmkeerklep 1keerklep 2
Terugslagklep met inox keerklep
De riool ontstopping terugslagklep met inox keerklep beveiligt u tegen overstromingen veroorzaakt door terugstroming van rioolwater. Terugstroming kan worden veroorzaakt door hevige regen, dooi of overstromingen. Kan direct (horizontaal) onder de grond geplaatst worden maar kan ook geïnstalleerd worden binnenhuis en in inspectieputten van beton of kunststof. Gemaakt van hoogwaardig Polypropyleen (PP). Hierdoor is de terugslagklep zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Polypropyleen is bestand tegen de effecten van agressieve chemicaliën en heet afvalwater (tot 95 º C) . De beweegbare delen van deze afsluiter is zijn versterkt met glasvezel.
RVS klep tegen ratten en andere knaagdieren. Het beschermt ook tegen onaangename geurtjes in het geval van langere pauzes in het systeem.
Pakkingen zijn vervaardigd uit een rubber van hoge kwaliteit bestand tegen atmosferische invloeden en veroudering.

Keerklep 110 mm
Keerklep 125 mm
Keerklep 160 mm
Keerklep 200 mm
Keerklep 250 mm
Keerklep 315 mm

Dubbele terugslagklep DN 110 en 160 Dubbele terugslagklep voor horizontale montage met handbediening
Dubbele terugslagklep regenwater
Dubbele terugslagklep DN 110 of 160 met manuele afsluiter, lengte 490 mm
De dubbele terugslagklep met extra handbediening is geschikt voor rioleringvrij regenwater en is uitgerust met een ongediertebescherming en een zelfsluitende klep. De terugslagklep en alle bevestigingselementen (schroeven, moeren, ringen) zijn in inox.

Dubbele keerklep DN110
Dubbele keerklep DN160

DN 50 en 110 Terugslagklep voor verticale montage
terugslagklep verticale montageterugslagklep verticale montage
De terugslagklep voor montage op een verticale afvoerpijp is de meest gemakkelijke, effectieve en vaak de enige manier om een gebouw te beschermen tegen overstromingen.

Keerklep verticale montage DN50
Keerklep verticale montage DN110

Eindklep DN 110 DN 160 DN 200 eindklepbuisuiteinde 1buisuiteinde 2
De riool eindklep met inox keerklep beveiligt u tegen overstromingen veroorzaakt door terugstroming van regenwater en afvalwater. Terugstroming kan worden veroorzaakt door hevige regen, dooi of overstromingen. Gemaakt van hoogwaardig Polypropyleen (PP). Hierdoor is de terugslagklep zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Polypropyleen is bestand tegen de effecten van agressieve chemicaliën en heet afvalwater (tot 95 º C) . De beweegbare delen van deze afsluiter is zijn versterkt met glasvezel.
RVS klep tegen ratten en andere knaagdieren. Het beschermt ook tegen onaangename geurtjes in het geval van langere pauzes in het systeem.
Pakkingen zijn vervaardigd uit een rubber van hoge kwaliteit bestand tegen atmosferische invloeden en veroudering.

Eindklep 110 mm
Eindklep 160 mm
Eindklep 200 mm

Buis uiteindeklep DN 110 voor drainagebuizen
buisuiteinde drainagebuis

Buis uiteinde klep DN110
Buis uiteinde klep DN160
Buis uiteinde klep DN200
Buis uiteinde klep DN110 drainagebuizen

 

Overloopsiphon siphon

Vuildeeltjes, lichter als water (bv. pollen) zetten zich op het water af als drijvende oppervlaktelaag. Door de in de tank gemonteerde overloop, wordt bij het overlopen van de tank deze laag verwijderd. Overlopen van de tank is belangrijk voor een gelijkblijvende waterkwaliteit. Dankzij de schuine zijde aan de overloopsifon wordt de drijvende toplaag optimaal afgeroomd en via het sifon uit de tank gevoerd. Iedere keer dat de tank overstroomt wordt het sifon weer gevuld met vers water, waardoor er een continue stankafsluiting van het riool is. Het overloopniveau ligt hoger dan de afvoer waardoor wordt voorkomen dat er bij drukschommelingen in het riool, water terug gestuwd wordt in de tank. Inhoud speelt een rol, je put dient van tijd tot tijd over te lopen om de film met drijvende onzuiverheden weg te spoelen naar de riool. Voor wat betreft die riool : is er een terugslagklep op de overloop? Zo niet: eentje installeren want bij overvloedige regenval zou er misschien wel een terugslag van de riool naar jouw put kunnen plaatsvinden. Ongedierte kan langs die weg ook in je put sukkelen en beginnen rotten.

Regenwater hergebruiken is ECO en de nieuwe manier om minder belastingen te betalen

Regenwater ; Regenwatertanks ; Flexibele regenwatertank ; Renovatie oude regenwaterinstallaties ; Drievoudige regenwaterfilter ; Prijs van leidingwater

Drijvende vlotter ; Voorfilter ; Cokesfilter ; Regenwaterhydrofoorgroep ;

Actief kool filter voor put- en regenwater ; Anti-allergie waterfilter ; Drinkbaar regenwater ; Anti-bacteriële filter (keramische filter) ; UV Sterilisatie ; Regenwater desinfecteren ; Nanofiltratie ; Ultrafiltratie UF-100 ;

"Nous n’héritons pas la terre de nos ancêtres, nous l’empruntons à nos enfants"              Antoine de St-Exupéry  


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 12/10/2018

Terug naar hoofdpagina