logo

Home HVAC Zwembaden Reiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd HVAC installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende HVAC oplossingen voor particulieren en industrie:

 

Regenwaterhydrofoorgroep <45 dBe.sybox 8

Opgenomen vermogen: 360W bij 3 bar en 12 l/min

DAB E.sybox Mini hydrofoorpomp
dab  regenwater 1e.sybox 2e;sybox 3
Pluspunten:

De E.sybox Mini is de nieuwste innovatie van DAB. Voortgeborduurd op het grote succes van de DAB E.sybox, is de E.sybox Mini voorzien van dezelfde gemakken echter nóg compacter, lichter en gunstiger in prijs. Wilt u een pomp die u eenmaal installeert en verder geen omkijken naar heeft? Dan is de DAB E.sybox Mini dé oplossing!
De E.sybox Mini is uitgerust met een frequentiegeregeld systeem, wat ervoor zorgt dat de pomp enkel de toeren draait die benodigd zijn om het water op een bepaalde hoogte te krijgen met de juiste druk. Volledig geautomatiseerd en uiterst stil. Naast de energiebesparende factor, zorgt dit ook voor een langere levensduur van uw pomp.
Deze pomp is goed inzetbaar op plaatsen waar veelvuldig waterbehoefte is, zoals bij u thuis (meerdere kranen, douches, baden, vaatwassers, wasmachines, toiletten, etc.), maar ook voor grotere irrigatiesystemen. Met behulp van deze pomp kunt u diverse groepen gemakkelijk aansturen met de juiste capaciteit en druk.
De E.sybox Mini is voorzien van een watergekoelde motor welke volledig bestand is tegen corrosie. De motor kan maximaal 4.800 l/h verpompen en maakt daarbij gebruik van haar ingebouwd drukvat van 1 liter, waar 5 jaar garantie zonder onderhoudsvoorwaarden op van toepassing is. Daarnaast is de E.sybox Mini voorzien van een aantal technische hoogstandjes, zoals:

Of u de DAB E.sybox Mini nu horizontaal of verticaal installeert, in een geventileerde ruimte of in een kleine ruimte plaatst, de E.sybox Mini kan met alles overweg. De geïntegreerde terugslagklep laat zowel een horizontale- als verticale installatie toe. Daarnaast is de DAB E.sybox Mini gemiddeld 60% compacter in vergelijking met een traditionele installatie. De E.sybox Mini bevat een beschermingsmechanisme welke ijsvorming in het systeem uitsluit, doordat de pomp zich bij temperaturen beneden het vriespunt direct inschakelt om warm te worden.
Dit drukverhogingssysteem is voorzien van een hoge resolutie LCD display van 70x40 mm. Door de gebruiksvriendelijke interface is de DAB E.sybox Mini hierdoor erg gemakkelijk te bedienen. Verder is de behuizing voorzien van anti-trillingsvoeten, waardoor de E.sybox Mini nog stiller en comfortabeler is. Ook deze voeten zijn zowel voor de horizontale- als verticale opstelling ontworpen.

De e.sybox mini is de oplossing voor gebruik vanuit een natuurlijke bron of regenwaterput.
Het is een compleet systeem bestaande uit pomp, watergekoelde gelijkstroomelektromotor met toerentalregeling, voordrukbeveiliging en drukvat in een geluidsabsorberende behuizing. De frequentieregeling heeft als groot voordeel dat de druk uiterst stabiel is.
Energiezuinig en uiterst stil
Groot voordeel is het lage stroomverbruik en de stille werking. De pomp zal het toerental aanpassen naargelang er afname is zodat de ingestelde druk ten allen tijde gehandhaafd blijft. Het installeren is eenvoudig doordat de hydrofoorgroep als een compleet systeem stekkerklaar aangeleverd wordt. Door zijn bouw kan de hydrofoorinstallatie zowel staand als liggend geplaatst worden waardoor hij uitermate weinig ruimte in beslag neemt.
Plug & play
De watergekoelde motor zorgt er in combinatie met de geluidsabsorberende behuizing voor dat het systeem uitzonderlijk geluidsarm is. U hoeft alleen uw aanvoerleiding en persleiding aan te sluiten. Na het insteken van de stekker in het stopcontact is het systeem bedrijfsklaar. De werkdruk is te allen tijden eenvoudig omhoog of omlaag bij te stellen.

 

Gelijkstroommotor

e.sybox 11
NEW MOTORe.sybox 4
The new water cooled motor eliminates the noise caused by traditional cooling fans.<45 dB
Trough the Inverter tech. e.sybox mini absorbs the necessary energy based on water needs and ensuring significant economic savings.

e.sybox 5
e;sybox 7

Afbeeldingsresultaat voor e.syline mini

e.skyboxe.skybox

 

Muurmontagebeugel: set 1

e.skybox

e.skybox

Contactgeluidsreductie: set 2

pavaporpavopor2

Contactgeluidsreductie: set 3

Geluidreductie: set 4

geluidsreductie

"Nous n’héritons pas la terre de nos ancêtres, nous l’empruntons à nos enfants"              Antoine de St-Exupéry  


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 24/10/2018

Terug naar hoofdpagina