logo

Home Technische Info Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurskookkunst 

Het beste is maar goed genoeg.


De energieprijzen maken de laatste jaren bokkensprongen. Nadat de olieprijs vorige zomer gepiekt had tot bijna $ 150 per vat, is de prijs door de economische crisis intussen sterk gedaald. Toch verwachten de meeste economen dat de olieprijs, bij een hopelijk snelle heropleving van de economie, opnieuw pijlsnel zal stijgen. Naast de financiŽle crisis, lag de dure olie ongetwijfeld mee aan de basis van de economische crisis die we nu meemaken. Om herhaling te vermijden moet onze huizen in de toekomst zuiniger omgaan met energie en meer investeren in alternatieve of “schone” energie.

Bij een normaal huisgezin gaat:

Besluit: De verwarming maakt het verschil!

Vragen:

Op deze en andere vragen proberen wij u een antwoord  te geven.

Reden om na te denken over uw energieverbruik. 

Door de energieproblematiek, is de keuze van uw verwarmingsinstallatie, elektriciteitsverbruik, isolatie, etc..... zeer belangrijk. Eens deze keuzes gemaakt, is het belangrijk deze te optimaliseren met degelijk en hoog prestatieleverend materiaal. Zo consumeert u economisch en ecologisch.

 


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2018 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 09/03/2018

Terug naar hoofdpagina