|
---|
>32 jaar ingenieurskookkunst
Het beste is maar goed genoeg.
VACUMEERMACHINES MET PRINTER
VOOR HORECA, RVT, KLEINHANDEL, SUPERMARKTEN
Delcoupe
Zeer ruim gamma met lasbalken van 370 tot 530 mm, vacuümpompen van 25 tot 100 m³/h, optie begassing of niet, ...
De voordelen van de vacuümmachine of vacumeermachine
in de moderne hedendaagse keuken
Dit is de enige machine in de keuken die u tijd doet besparen en dus geld!!
1/ Besparing bij de aankoop van grondstoffen
• Aankoop ingeval van promoties
• Kwantitatieve aankoop (demi gros),
• Opportunistische aankoop (vis, specialiteiten…).
2/ Stockage & bewaring
• De bewaartijd wordt verlengd
• Er is geen contact, smaak noch geurvermenging in de frigo
• De voedingswaren nemen minder plaats in de frigo in
3/ Koken op lage temperatuur
• Koken op lage temperatuur 65° à 100° heeft een pasteuriserend effect
• Minder gewichtsverlies
• Een betere cuisson door het bewaren van de aroma’s, smaken en vitamines.
4/ Optimalisatie van de service
De chef kok kan de schotels op voorhand bereiden:
• Het aanbod op de kaart wordt gevarieerder
• De wachttijd wordt gereduceerd
• In geval van afwezigheid van de chef, kunnen de plats toch opgediend worden.
5/ Optimalisatie van de Fin de Service
• De schotels worden verbruikt wanneer er in fin de service naar gevraagd wordt
• De producten worden niet weggeworpen maar getransformeerd.
• De klaargemaakte schotels kunnen verkocht worden als traiteurschotels
Sous vide koken: koken onder vacuüm
Sous-vide koken is een ontwikkeling van de afgelopen dertig jaar. Met de primaire experimenten op foie gras werd tijdens de vacuümbereiding aanzienlijk minder gewichtsverlies waargenomen, terwijl de smaak behouden bleef.
Vandaag de dag is sous-vide koken vooral populair omwille van:
Dankzij sous-vide koken kan de winstgevendheid van de keuken met 12% worden verhoogd. Een vacuümmachine is dus al na enkele maanden break even.
Deze manier van voedsel bereiden heeft een aantal belangrijke voordelen:
Tegenwoordig maakt sous-vide koken een enorm groei door binnen de gastronomie. Deze manier van bereiden wordt een onmisbaar onderdeel van de moderne keuken.
Voorbeeld bereiding vlees
Voorbeeld bereiding
Wat heeft u nodig?
Met ingebouwde printer
Delcoupe stelt zijn vacumeermachines Prestige voor met ingebouwde printer. De wetgeving verplicht de etikettering van de uiterste limietdatum voor verbruik van de producten onder vacuüm. Het zelfklevend etiket wordt automatisch uitgeprint op het einde van de vacumeercyclus, dit vermijdt fouten bij de etikettering. Standaard beschikt het apparaat over 20 programma’s in het geheugen. De versie printer met USB aansluiting laat toe om een tekst in te geven via een azerty klavier.
Delcoupe propose la machine sous vide Prestige avec son option imprimante intégrée. La législation impose l'étiquetage de la DLC pour les produits sous vide. Le ticket autocollant est imprimé automatiquement à la fin de chaque cycle, ce qui permet d'éviter les erreurs d'étiquetage. En standard, l'appareil dispose de 20 programmes mémorisables. La version imprimante avec port USB permet la saisie du texte sur le ticket.
Tafelmodellen
Zie ook :
Vacuümkoken: de nieuwe trend ; Rocook ; Thermoplongeur: koken in bain-marie ; Sous vide chef II ; Horeca vacuümapparaat ; Hobby vacumeertoestel ; Rookoven ; Espetero ; Showcook ; Braadspit ; Gas plancha ; Mini pizza oven ; Braadpannen voor inductiekoken ;
Perfecte technologie, daar komt het op aan
:
055 310242
|
Versie laatst bewerkt op 09/03/2018