logo

Home Technische Info Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurskookkunst 

Het beste is maar goed genoeg.


Thermoplongeur: vacuumkoken sous vide in bain-marie: sous vide

Van chemielabo naar de hobby ingenieurs keukendodeli11
doc deli1
docdeli15DocDeli 3 modellen

Sous vide is de Franse benaming voor onder vacuüm en beschrijft een methode om voedsel te koken aan lage temperatuur door het te koken in een vacuüm getrokken plastiek zak. Sous-vide is uitgevonden in Frankrijk in de jaren 1970 door Georges Pralus van het restaurant Troisgros als de perfecte manier om foie gras klaar te maken.
deocdeli2docdeli3

docdeli4groenten doc deli

docdeli 1docdeli2

 

dodeli11

5 literdocdeli12
Thermoplongeur met bain-marie kookbad 5 L

Technische karakteristieken

12 literdocdeli13docdeli14
Thermoplongeur met bain-marie kookbad 12L

Technische karakteristieken

24 literdocdeli15docdeli16Doc Deli 24 liter
Thermoplongeur met bain-marie kookbad 24L

Technische karakteristieken

3 soorten thermoplongeur

Zie ook :

Vacuümkoken: de nieuwe trend ; Rocook ; Thermoplongeur: koken in bain-marie ; Sous vide chef II ; Horeca vacuümapparaat ; Hobby vacumeertoestel ; Rookoven ; Espetero ; Showcook ; Braadspit ; Gas plancha ; Mini pizza oven ; Braadpannen voor inductiekoken

 

 "De toutes les passions, la seule vraiment respectable me paraît être la gourmandise"              Guy de Maupassant


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2018 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 09/03/2018

Terug naar hoofdpagina