>32 jaar ingenieurskookkunst
Het beste is maar goed genoeg.
Thermoplongeur: vacuumkoken sous vide in
bain-marie: sous vide
Van chemielabo naar de hobby ingenieurs keuken
Sous vide is de Franse benaming voor onder vacuüm en beschrijft een methode om voedsel te koken aan lage temperatuur door het te koken in een vacuüm getrokken plastiek zak. Sous-vide is uitgevonden in Frankrijk in de jaren 1970 door
Georges Pralus van het restaurant Troisgros als de perfecte manier om foie gras klaar te maken.
5 liter
Thermoplongeur met bain-marie kookbad 5 L
- Bain marie kookbad, kuip 5 L inox.
- Precisie dompelthermostaat : merk LAUDA.
- Temperatuurbereik instelbaar : 25 - 90°C (±0.05°C)
- Ingebouwde minuterie en droogloopbeveiliging
- Jet circulatiepomp voor een homogene temperatuurverdeling
- Beschermkap met niveauaanduiding ( MAX en MIN ).
- Roestvast staal en kunststof, ongevaarlijk voor de gezondheid.
- Debiet 15 L/min.
- Automatische uitschakeling of verlaagde temperatuur
Technische karakteristieken
- Afmetingen (mm) : 185 x 337 x 370
- Leeggewicht: 7.3Kg
- Diepte van het bad: 150mm
- Temperatuurbereik : 25 - 90°C
- Nauwkeurigheid van de temperatuur: ±0.05°C
- Verwarmingsvermogen: 1.5kW
- Verbruik : 0.0784 kW/h (behoud van de temperatuur op 60°C met gesloten deksel)
- Circulatiepomp: Ja
- Minuterie : Ja
- Volume van het bad (min - max) : 2.5 - 5.5 L
- Geleverd compleet met manuele pomp om te legen en gebruikshandleiding.
12 liter
Thermoplongeur met bain-marie kookbad 12L
- Bain marie kookbad, kuip 12L inox.
- Precisie dompelthermostaat : merk LAUDA.
- Temperatuurbereik instelbaar : 25 - 90°C (±0.05°C)
- Ingebouwde minuterie en droogloopbeveiliging
- Jet circulatiepomp voor een homogene temperatuurverdeling
- Beschermkap met niveauaanduiding ( MAX en MIN ).
- Roestvast staal en kunststof, ongevaarlijk voor de gezondheid.
- Debiet 15 L/min.
- Automatische uitschakeling of verlaagde temperatuur
Technische karakteristieken
- Afmetingen (mm) : 227 x 354 x 420
- Leeggewicht: 9,5 kg
- Diepte van het bad: 200 mm
- Temperatuurbereik : 25 - 90°C
- Nauwkeurigheid van de temperatuur: ±0.05°C
- Verwarmingsvermogen: 1.5kW
- Verbruik : 0.0784 kW/h (behoud van de temperatuur op 60°C met gesloten deksel)
- Circulatiepomp: Ja
- Minuterie : Ja
- Volume van het bad (min - max) : 8-12 L
- Geleverd compleet met manuele pomp om te legen en gebruikshandleiding.
24 liter
Thermoplongeur met bain-marie kookbad 24L
- Bain marie kookbad, kuip 24L inox.
- Precisie dompelthermostaat : merk LAUDA.
- Temperatuurbereik instelbaar : 25 - 90°C (±0.05°C)
- Ingebouwde minuterie en droogloopbeveiliging
- Jet circulatiepomp voor een homogene temperatuurverdeling
- Beschermkap met niveauaanduiding ( MAX en MIN ).
- Roestvast staal en kunststof, ongevaarlijk voor de gezondheid.
- Debiet 15 L/min.
- Automatische uitschakeling of verlaagde temperatuur
Technische karakteristieken
- Afmetingen (mm) : 335 x 557 x 420
- Leeggewicht: 13,8 kg
- Diepte van het bad: 200 mm
- Temperatuurbereik : 25 - 90°C
- Nauwkeurigheid van de temperatuur: ±0.05°C
- Verwarmingsvermogen: 1.5kW
- Verbruik : 0.0784 kW/h (behoud van de temperatuur op 60°C met gesloten deksel)
- Circulatiepomp: Ja
- Minuterie : Ja
- Volume van het bad (min - max) : 18-25 L
- Geleverd compleet met manuele pomp om te legen en gebruikshandleiding.
Zie ook :
Vacuümkoken: de nieuwe trend ;
Rocook ;
Thermoplongeur: koken in bain-marie ;
Sous vide chef II ;
Horeca vacuümapparaat
; Hobby
vacumeertoestel ;
Rookoven ;
Espetero ; Showcook ; Braadspit ;
Gas plancha ;
Mini pizza oven ;
Braadpannen voor inductiekoken
"De
toutes les passions, la seule vraiment respectable me paraît être la gourmandise" Guy
de Maupassant
Perfecte
technologie, daar komt het op aan
© 2018 GoLanTec
energietechniek
| Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel:
055 310242
Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
|
Webdesigner
Gebruik
Versie laatst bewerkt op 09/03/2018
Terug naar
hoofdpagina