logo
Home Technische Info Contact Pers Vacatures

25 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


Thermoplongeur: koken in bain-marie

Van chemielabo naar de hobby ingenieurs keukendodeli11
doc deli1
docdeli15

Sous vide is de Franse benaming voor onder vacuüm en beschrijft een methode om voedsel te koken aan lage temperatuur door het te koken in een vacuüm getrokken plastiek zak. Sous-vide is uitgevonden in Frankrijk in de jaren 1970 door Georges Pralus van het restaurant Troisgros als de perfecte manier om foie gras klaar te maken.
deocdeli2docdeli3

docdeli4

docdeli 1docdeli2

 

dodeli11

5 literdocdeli12
Thermoplongeur met bain-marie kookbad 5 L

Technische karakteristieken

12 literdocdeli13docdeli14
Thermoplongeur met bain-marie kookbad 12L

Technische karakteristieken

24 literdocdeli15docdeli16
Thermoplongeur met bain-marie kookbad 24L

Technische karakteristieken

Zie ook :

http://www.docdeli.de/cms/servlet/Query?node=14520&language=1


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2014 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 29/01/2014

Terug naar hoofdpagina