Home | Technische Info HVAC | Zwembaden | Gevel en dakreiniging | Poort automatisering | Contact | Pers | Vacatures |
---|
>32 jaar ingenieurservaring.
Het beste is maar goed genoeg.
Rijpingskast voor steak
Model 1:
Kast voor het rijpen van vlees
Binnen en buiten in INOX AISI 304
Automatisch sluitende deuren
Elektronische thermostaat en hygrostaat
Automatische ontdooiing
Speciaal ontworpen voor het rijpen van vlees
Ophangbaren voor vleeswaren
Ingebouwde extra vochtregelaar, zonder bevochtiging
R600A
1 glasdeur
LxBxH 900X530X875
Vermogen : 300 Watt
Temperatuur : +1/+10°C
Model 2: Dry Ager DX500 tot 20 kg
Materiaal
Afmetingen
Capaciteit
Technologie
Model 3: Nordcap
Dry Aged-Rijpingskast FRS-Serie
Dry Aged Vleesrijpingsvitrine Serie FPV-FB
De speciale specificaties van de FPV-serie bieden de perfecte omstandigheden voor de presentatie van Dry Aged Beef.
De vitrine kan eventueel met een kolomradiator worden uitgerust. Met deze optie kan de vochtigheid in de binnenruimte worden geregeld, van 60 tot 80 procent (+/- 5 procent, afhankelijk van het gebruik en de omgevingstemperatuur). In beperkte mate kan de vitrine ook voor vleesrijping worden gebruikt.
Flexibele indeling: met vleeshaken, speciaal vervaardigde legborden of een combinatie van beide. De led-verlichting zet uw product perfect in de spotlights.
Dankzij de dubbele beglazing met raamverwarming ontstaat er nauwelijks condensatie. De temperatuur is instelbaar van +2 tot +8 °C.
Dry Aged Vleesrijpingsvitrine Serie FRS-FB
Voor een professionele en veilige vleesrijping is de hierboven gepresenteerde vitrineserie FPV-FB doorontwikkeld naar de FRS-FB-serie.
Naast de specificaties van de presentatievitrines hebben de rijpingsvitrines als extra functie een speciale ultrasone bevochtiging. Hierdoor kan de luchtvochtigheid nog ruimer worden ingesteld: van 60 tot 95 procent.
Om de stabiliteit van de geselecteerde parameters te garanderen, is de rijpingsvitrine alleen verkrijgbaar met hermetisch sluitende draaideuren. Een uitvoering met glazen schuifdeuren is niet mogelijk.
Ook hier een flexibele indeling: met vleeshaken, speciaal vervaardigde legborden of een combinatie van beide. De led-interieurverlichting is in deze serie standaard. De temperatuur is constant rond +2 °C.
Zie ook :
Vacuümkoken: de nieuwe trend ; Rocook ; Thermoplongeur: koken in bain-marie ; Sous vide chef II ; Horeca vacuümapparaat ; Hobby vacumeertoestel ; Rookoven ; Espetero ; Showcook ; Braadspit ; Gas plancha ; Mini pizza oven ; Braadpannen voor inductiekoken
"De toutes les passions, la seule vraiment respectable me paraît être la gourmandise" Guy de Maupassant
Perfecte technologie, daar komt het op aan
© 2021 GoLanTec | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem :
055 310242
|
Versie laatst bewerkt op 1/08/2021