logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende oplossingen voor particulieren en industrie:

 

Sectionaalpoortencrawford poort

Wij herstellen sectionaalpoorten en rolluikpoorten van alle merken.

Matrix, Bel-Door, Gibidi, Devokon, Chamberlain, Harol, Winsol, Marantec, Ditec, Beninca, Crawford-Normstahl, Novoferm, L-Door, Hörmann, Tormatic, Nassau, Came, Entrematic, Stanley, Verano, Beluga, Rob, Sommer, Mithra, Bft, Idem, Crawford, Nassau, Dynaco, Entrematic, Novoferm

Verenveren springs

veren sectionaalpoortenveren sectionaalpoorten 2veren 2crawford T90-142Crawford T90-143

veren dimensionerenlinkse veerDit is een linkse veer VL55-1-730NP, wordt meestal langs de rechterkant van de poort (kijkend van binnen naar buiten) geplaatst.

draaddiktedraaddikte 2

Nieuwe sandwichpanelen ter herstelling

poort 1poort 2poort 3

 

Herstellingspanelen : compatibel met elk merk!

panelenpanelen 3

Beslag

Beslag poort 1

Poortautomatisatie

Wij bouwen elke oude poortmotor om

poortautomatisatiepoortmotor

Sommer Sprint Slimline

Deze aandrijving is onderhoudsvrij, geruisloos en krachtig. Zo is er een automatische krachtregeling welke zichzelf corrigeert. De automatische onderloopbeveiliging zorgt ervoor dat indien de motor tijdens het sluiten een hindernis tegenkomt, de microprocessor onmiddellijk reageert waardoor de deur stopt en 10 cm terugkeert. Duw- of trekkrachten van 550 N ( 56 kg) of 800 N (81 kg), dewelke rechtstreeks beschikbaar is op de drijfstang door de directe aandrijving. Het geheel wordt aangestuurd door een microprocessorsturing met DPS krachtregelsysteem. Ze is voorzien van een aansluiting voor fotocellen, knipperlamp en voeding voor accessoires. Het is eveneens mogelijk om de deur vanzelf te laten sluiten na een bepaalde tijd, de automatische sluiting. Uiteraard is een noodontgrendeling voorzien, om de poort te ontgrendelen bij een stroompanne. Door het gebruik van een ontgrendelingskabel of slot is het ook mogelijk om de motor van buitenaf te ontgrendelen. De motor is ook beveiligd op overstroom en overtemperatuur.

Motor

De motoren combineren gebruiksgemak met zeer hoge betrouwbaarheid. Motoren met koppels van 600 Nm tot 1200 Nm. Deze motor beschikt over een automatische onderloopbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat bij het tegenkomen van een hindernis de motor meteen stopt en terugkeert in de tegenovergestelde richting.

Eigenschappen:

 

Sectionaalpoorten ;  Sectionaalpoorten Crawford ; Sectionaalpoorten wisselstukken

Veren Normstahl ; Veren Novoferm ; Veren Hörmann ; Veren Crawford ; Veren Idem

Accident op sectionaalpoorten

Snellooppoorten

Sommer aandrijvingensommer logo

CARDINCardin logo


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2018 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 7/10/2018

Terug naar hoofdpagina