logo

Home HVAC Zwembaden Reiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


Furanflex logoFuranflex schouwvoering tot 450°C

furanflex 1Furanflex 2Furanflex 4Furanflex vulcaniserenFuranflex 3

Procedé

Procédé

Maatwerk in liners:

Model 1: Furanflex RWV: Voor vaste brandstoffen tot 450°C (kortstondig 1000°C)

DN100 tot 1000

Flexibele schoorsteenvoeringen uit duurzaam glasvezelcomposiet.FuranFlex bestaat uit flexibele voeringen uit glasvezelcomposiet, die met stoom onder druk worden opgeblazen. De snelle installatie en een uiterst minimum aan afbraakwerken maakt FuranFlex een uitgelezen oplossing. Zowel nieuwbouwprojecten als schoorsteenrenovaties, volledig op maat. Oongeacht welke vorm, afmeting of lengte.  De FuranFlex schoorsteenvoering is van duurzaam composiet. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat de voering bestand is tegen corrosie, vlammen en hitte. FuranFlex is naadloos en even sterk als staal. De plaatsing gebeurt zonder de schoorsteen af te breken.

FuranFlex RWV: specifiek ontwikkeld voor rookgasafvoer bij verbranding van droge vaste brandstoffen. Ideaal om te gebruiken bij kachels en open haarden! De FuranFlex RWV bestaat uit 4 lagen in plaats van de traditionele 3 lagen, waardoor het temperaturen tot 450°C aankan en stabiel blijft bij 1000°C.

furanflex 21Furanflex 22Furanflex 23

Model 2: Furanflex voor aardgas, mazout en propaan tot 200°C

Ideaal voor renovatie van CLV

Voor rookgasafvoer bij verbranding aardgas, mazout en propaan. De Furanflex RWV bestaat uit 3 lagen, waardoor het temperaturen tot 200°C aankan.

DN 60-1000

Flexibele schoorsteenvoeringen uit duurzaam glasvezelcomposiet. Furanflex bestaat uit een flexibele kous in 1 stuk uit glasvezelcomposiet, die met stoom onder druk worden gevulcaniseerd. De snelle installatie en een uiterst minimum aan afbraakwerken maakt Furanflex een ideale oplossing. Zowel nieuwbouwprojecten als schoorsteenrenovaties, volledig op maat. Ongeacht welke vorm, afmeting of lengte. De Furanflex schoorsteenvoering is van duurzaam composiet. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat de voering bestand is tegen corrosie, vlammen en hitte. Furanflex is naadloos en even sterk als staal. De plaatsing gebeurt zonder de schoorsteen af te breken.

 

Furanflex 11Furanflex 12Furanflex 13

Model 3: Furanflex voor ventilatie en dampkapafzuiging

Furanflex 41

Furanflex 42Furanflex 43

 

Model 4: Waterdichte liner voor afvoer regenwater of rioolwater

Furanflex

25 jaar garantie

25 jaar garantie

 


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2020 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 12/12/2019

Terug naar hoofdpagina