logo

Home HVAC Zwembaden Reiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd HVAC installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende HVAC installaties voor particulieren en industrie:

CLV

CLVCLV2 CLV 3CLV 4
Een CLV schouw is speciaal ontworpen voor woningen en appartementsgebouwen waar verschillende gesloten of afgedichte verwarmingstoestellen op een gemeenschappelijk kanaal worden aangesloten.
Het concentrisch systeem voorziet de verschillende ketels van een gecombineerde luchttoevoer en rookgasafvoer. De CLV schouw, een parallel aangesloten dubbel kanaal, bestaat uit een buitenbuis voor de toevoer van verse lucht en een binnenbuis voor de afvoer van verbrandingsgassen.

Tijdens de verbranding wordt geen lucht onttrokken aan de woning, waardoor een CLV schouw niet alleen veiliger is (geen terugstroming mogelijk), maar ook het rendement merkelijk hoger zal zijn. De CLV schouwen bestaan in een overdruk versie en in een onderdruk versie.

Dimensionering
CLV5CLV6

CLV 7

OTF:

 3 concentrische luchtkanalen in 1

OTF 1
OTF 2OTF 3OTF4OTF 5

 

"We don't have much money to do this, so we are going to have to think "                              Lord Ernest Rutherford


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 20/05/2019

Terug naar hoofdpagina