logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

 >32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


 

Showcook® = BBQ + plancha + tepanyaki + wokshowcook zwembad

showcook 1showcook 3http://www.koot15.nl/wp-content/uploads/2016/04/product_koot15_kokenrecept.jpgshowcook 11showcook 11

Cor-Ten Staal

De Showcook® kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan en hoeft niet afgedekt te worden. De sokkel is uitgevoerd in Cor-Ten staal. De vuurschaal is uitgevoerd in gietijzer. Kenmerkend voor Cor-Ten staal is de bruinoranje roestkleur en de lange levensduur. Hoe meer u de Showcook® gebruikt, hoe mooier hij wordt. Er is ook standaard een Cor-Ten stalen deksel om de vuurhaard af te sluiten. 

TOEPASSINGEN:

GEBRUIK
De Showcook® is zeer gemakkelijk te kuisen en is bijna onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie verbranden in het vuur; even afkuisen met een vochtige doek en de Showcook® is weer klaar voor gebruik. Deze kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan, afdekken is niet nodig. Dankzij de vijf modulaire delen is de Showcook® eenvoudig verplaatsbaar. De vijf delen kunnen afzonderlijk verplaatst worden.

Temperatuur
Als het vuur in de Showcook® goed brandt duurt het nog ongeveer 45 minuten alvorens de maximale plaattemperatuur van circa 300 ̊C wordt bereikt. De plaat wordt in het midden het warmst. Waar het hout wordt neergelegd alsmede de wind hebben ook invloed op de plaats waar de plancha plaat het warmst wordt. Bij het opwarmen wordt de plaat enigszins hol richting het midden. Dit heeft geen invloed op het bakproces en als de plaat afgekoeld is trekt deze terug recht.

Olie
Wanneer de plaat warm begint te worden krab je deze eenvoudig schoon met een spatel om mogelijke olie- of vetresten van het vorige gebruik te verwijderen. Vervolgens wrijf je de plaat weer in met olie en doe je wat extra olie op de plaats waar je gaat bakken. Terwijl je bakt kun je naar behoefte verder olie toevoegen.

NA GEBRUIK
Het vuur doven
Het Cor-Ten stalen afdekdeksel op de inox plancha plaat leggen.

Schoonmaken
Wanneer de plaat is afgekoeld tot een lauwe temperatuur, krab deze dan nog een keer schoon met de spatel en wrijf hem nog een keer in met zonnebloemolie. De plaat is dan goed beschermd en klaar voor het volgende gebruik. De as kan simpel met een borstel en vuilblik uit de kegel verwijderd worden zonder de bakplaat te verwijderen.

Onderhoud
De Showcook® heeft weinig onderhoud nodig. Hij kan het hele jaar buiten staan zonder afdekking. De Cor-Ten stalen sokkel zullen naar verloop van tijd een steeds donkerdere roestkleur krijgen. Deze roestlaag is de bescherming tegen doorroesten. De inox plaat blijft nieuw.

Showcook® Cor-Ten staal / Cor-Ten staal / staal / Cor-Ten staal

showcook 10showcook 11

-Bakplaat: showcook 12
Stalen plancha plaat.
De Plancha x-large voor 86 en 90 cm vuurschalen

-BBQ rooster: showcook 13
Inox barbecuerooster, zodat je ook kunt BBQen.
Ronde BBQ roosters in inox

 

-Plateauplateau 1plateau 2

Verruimt uw kookoppervlakte en kookmogelijkheden. 
Het opzetplateau geeft een extra rooksmaak en grillafdruk aan uw vlees-, vis of groenten. Het opzetplateau plaatst u zodra de vlammen gaan afnemen, met evt. vuurvaste handschoenen, midden op het gat om daarna te kunnen koken.
Diameter : 35 cm
Hoogte :10 cm
3 poten

-Etagèreplateau 1plateau2
Etagère, geschikt voor de plancha, verruimt uw kookoppervlakte en kookmogelijkheden. Handig om sauzen en soepen tot kookpunt te brengen.
Diameter : 35 cm
Hoogte :10 cm
3 poten

 

-Sardienen/vis grill: espetera 1espetera 2sardienengrill
8x Inox spies
Hoek regelbaar
Optie

-Argentijns BBQ kruis: argentijns BBQ kruisargentijns BBQ kruis
Het kruis, geplaatst op de plancha, verruimt de grillmogelijkheden. Handig om complete carcassen te grillen.
3 Inox kruisen, verstelbare hoogte.
Optie

-Vuurhaard: showcook 14
Vuurhaard uit Cor-Ten staal. Een kwaliteitsproduct indien u veel en regelmatig BBQt. Een schitterende designschaal wanneer er niet gestookt wordt.

 

-Stabilisatiering: Cor-Ten staalshowcook 15stabilisatiering 1stabilisatiering 2

De onderring stabiliseert de schaal, maar geeft door het schuin zetten in de schuine ei-positie, een beter zicht op het vuur, betere windbescherming en creëert meer intimiteit.

Cor-Ten stalen ring (86/90 schaal)

-Voet / sokkel: Cor-Ten staal showcook 16
Vierkante zuil of houtopslag van Cortenstaal
Kubus, 58x58x58 cm

-Afdekplaat: showcook 17afdekplaat
Een Cor-Ten stalen afdekplaat voor het doven van het vuur als u gaat slapen, voorkomt rondvliegen van as en vonken, houd regen af en kan eventueel ook als tafel worden gebruikt.
Cortenstalen afdekplaat
93 cm voor 86/90 cm schaal

Totale hoogte van het toestel gemonteerd is 90 cm

Showcook® prijs omvat:

show cook model 1-6showcook model 7-12

 

showcook 1showcook 2showcook 3showcook 4

Model 2 Cor-Ten staal + inox BBQ rooster, Cor-Ten staal afdekplaat en plateau. Splinternieuw, moet nog 14 dagen roesten!

showcook zwembad

showcook 201

showcook 1showcook 4
showcook 3showcok 2

Model 2:

Inox stoel, stone grillinox showcookinox showcookinox showcook
inox showcook
inox showcook

 

Gas plancha ; Mini pizza oven ; Grill op houtvuur ; Rookoven ; Espetero ; Buitenkeuken ; Maatwerk in inox (buiten)meubelen

 

 "De toutes les passions, la seule vraiment respectable me paraît être la gourmandise"              Guy de Maupassant


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2022 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 14/12/2021

Terug naar hoofdpagina