logo
Home Technische Info Contact Pers Vacatures

30 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


Anti bacterieel onder aanrecht

Eénpunt aftap filterkit onder het aanrecht met aparte kraan op het aanrecht

Parallel geschakelde twee aktief koolfilters carbon-block 9 ¾” Bacterieel 0,45µm fijnheid, bacteriënzeker 100% ARR
antibacterieelantibacterieel 2antibacterieel 3
DUO ondertafelfilter
De CARBONIT NFP Premium is een gesinterd carbon block filter met een hoge wanddikte. Actieve kool heeft een groot oppervlak, dat wordt gebruikt als adsorptiemiddel onder andere in de  waterbehandeling. Het verwijdert vooral ongewenste kleur, smaak en geur verbindingen uit vloeistoffen Zo is bij uitstekend geschikt voor waterzuivering.
Deze gesinterde carbon-block filter op kokosnoot basis is gericht op waterzuivering door chemisch-fysische verwijdering van ongewenste componenten in drinkwater. Vergeleken met onze gecombineerde filters van actieve kool blok met membraan is hier twee keer zoveel actief kool aanwezig. Standaard is het NFP is premium 9 met een filterfijnheid van 0,45 micron. De daardoor verkregen waterfiltratie geeft u een hoog niveau van bescherming tegen bacteriën, zware metalen, pesticiden, polaire pesticiden en residuen van geneesmiddelen. Deze actieve koolstofblokfilter combineert de bekende adsorptie krachten van de gesinterde actieve kool (bijvoorbeeld pesticiden) met mechanische water filtratie (bijv. bacteriën). De actieve kool blok filters zijn leverbaar in lengtes (5 ", 9 3/4" of 20 ") en filterfijnheden tussen 0,45-30 micron. De belangrijkste  NFP filters zijn premium 9 (0,45 micron ), NFP Premium D (0,70 micron), Protect-9 (10 micron),Premium  9 (10 micron) en Special 9 (20 micron).
Een bijzondere feature is de filterpatroon EM-X Premium, exclusief
Prime Uitvindingen wordt verkocht. Deze EM-X keramisch poeder van Effectieve Micro-organismen (EM) wordt gelijktijdig en gebakken premie gebruikt in het productieproces van CARBONIT actieve kool blok filters NFP. Het resultaat is een filterpatroon die filtratie en water revitalisatie op een bijzondere manier combineert.

 

Parallel geschakelde twee ultrafiltratiepatroon (antibacterieel) + aktief koolfilters 9 ¾”
Bacterieel 10 µm fijnheid, bacterienzeker 40% ARR
Bacterieel 5 µm fijnheid, bacterienzeker 45% ARR
antibacterieel 4antibacterieel 5antibacterieel 6
DUO ondertafelfilter
Pathogene bacteriën worden vastgehouden door membraanfiltratie. We filteren door microfiltratie. (backwash filter moet om de 2 maanden worden gespoeld). CARBONIT biedt de combinatie van twee technologieën voor hoge debieten in speciale toepassingen (medisch, water dispensers). Legionella, Pseudomonas, en schimmels (bijvoorbeeld Aspergillus). Kraanwater kan een bron van overdracht zijn. Uit wetenschappelijke studies van het Instituut voor Hygiëne en Volksgezondheid, Universiteit van Bonn blijkt dat deze overdracht niet alleen in het ziekenhuis, maar ook in de thuisomgeving kan gebeuren. Immuun-gecompromitteerde mensen zijn in de eerste plaats in gevaar. Deze filter kan bescherming bieden.
Vergeleken met de "pure koolstof blok NFP Premium" is er een halvering van de actieve kool capaciteit en een verdubbeling van de verkoopprijs. Door de hoge kwaliteit van het drinkwater zijn potentieel ziekteverwekkende (pathogene) micro-organismen geen probleem bij normaal bedrijf. Dus er zijn meestal geen filterpatronen met capillaire filtratie nodig. Als de snelheid van filtratie is een belangrijk criterium is, adviseren wij de DUO. Hun twee vervangende cartridges NFP Premium zijn veel goedkoper dan een combinatie cartridge in VARIO apparaten.
Het capillaire membraan (ook holle vezel membraan) is vervaardigd uit polyethersulfon.
Op aanvraag zijn ook, PP, PVDF of keramisch membraan mogelijk.antibacterieel 7

 "Nous n’héritons pas la terre de nos ancêtres, nous l’empruntons à nos enfants"              Antoine de St-Exupéry  


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2016 GoLanTec energietechniek.| Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055310242 Fax: 055310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 1/06/2016

Terug naar hoofdpagina