logo

Home Technische Info Zwembaden Gevel en dakreiniging Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf en modificeert en bouwt energiebesparende zwembaden

Veiligheidsafsluiting zwembad

glas  plus kindaquarol 2serre

5 oplossingen

1. Glas

afsluitingglas afrsluiting
glazen afsluitingveiligheidafsluiting 1veiligheidsafsluiting 2

Zwembadafsluiting met glas is een veilige oplossing om het zwembad af te sluiten indien er kinderen in de buurt zijn. Het is trouwens een esthetische oplossing om het zicht van uw zwembad te behouden.
Met kleinkinderen is veiligheid van groot belang!
De vloertegels zijn 60/60
Draagbeugels in het kunstgras :  padbreedte 2,4 m.
Gehele breedte = 10.80 m.
Deur 1 m op het aanlooppad.
Hoogte : 1 m

tekeningzwembad

Vervangen glazen panelen door plexiglas
glazen paneel

Plexiglas Helder XT 2 mm
Plexiglas Helder XT 3 mm
Plexiglas Helder XT 4 mm
Plexiglas Helder XT 5 mm
Plexiglas Helder XT 6 mm
Plexiglas Helder XT 8 mm
Plexiglas Helder XT 10 mm
Plexiglas Helder XT 12 mm
Plexiglas Helder XT 15 mm
Plexiglas Helder XT 20 mm
Plexiglas Helder GS 25 mm
Plexiglas Helder GS 30 mm

2. Securefence

Wij installeren een eenvoudige in- en uitklapbare (scharnierende) balustrade.
Vernieuwend, innovatief en is internationaal gepatenteerd.
De inklapbare balustrade beveiligt o.a. een zwembad maar heeft ook andere toepassingen waar men zones wil afschermen.
Het modulaire systeem bestaat in twee versies:

Modulair: Men legt gewoon verschillende lengten die achter elkaar 1 geheel vormen.
Als optie kan men een led-sfeerverlichting inwerken.


securifencesecurifence
securifencesecurifence
securifencesecurifencesecurifencesecurefence

3. Winterzeilwinterzeil

4. Serreserre

5. Automatisch rolluikaquarol 2aquarol 1

Een eigen zwembad kan echter ook een constante bron van zorgen zijn. In een onbewaakt ogenblik of tijdens uw afwezigheid kunnen uw peuters, kinderen van de buren of huisdieren in het water terechtkomen, met alle gevolgen van dien. U kan voortaan uw zwembad veilig afsluiten. Onze zwembadrolluiken voldoen dan ook aan de strenge Franse NF-norm.
rolluik 1
Naast het veiligheidsaspect bieden zwembad- rolluiken nog tal van andere voordelen. Een zwembadrolluik heeft ook goede isolerende eigenschappen en verhindert dat het water tijdens de nacht sterk afkoelt. Zo is uw zwembadwater ’s anderendaags meteen weer op de ideale temperatuur. Ook de kans op algenvorming vermindert. Bij binnenbaden zorgen ze voor veel minder vochtigheid in de ruimte. U beschermt er dus ook uw muren mee. De solar lamel P75, zorgt er zelfs voor dat uw zwembad opwarmt door de zonnestralen.
standaardkleurenrolluik 2
In ons gamma kan u kiezen tussen verschillende standaardkleuren. Zo kan u uw rolluik aanpassen aan de omgeving van u zwembad. Volgende kleuren hebben wij in ons assortiment: wit / lichtgrijs / donkergrijs / vanille / azuurblauw . Met deze kleuren ziet u de condensvorming in uw lamel niet. Een zwembadafdekking beperkt ook de verdamping waardoor u kan besparen op energie.

Solar
De besparing kan oplopen tot maar liefst 70% wanneer u kiest voor een zwembadafdekking met solar lamellen. Solar lamellen laten door de transparante bovenlaag zonnewarmte door. De zwarte onderlaag houdt vervolgens de warmte vast en geeft deze af aan het water. Hierdoor kan je op een milieubewuste manier het water verwarmen en uw zwemseizoen verlengen.


Inbouw net onder het wateroppervlakrolluik 3
Dit systeem is verkrijgbaar in 2 versies: met een buismotor of met een externe motor in een aparte put naast het zwembad. Deze wordt dan afgedekt in tropisch hout of soortgelijk. Indien er geen nis gemaakt wordt, kan u het rolluikgedeelte altijd afschermen door gebruik van een tussenwand.

Inbouw in de wandrolluik 11
Het rolluik wordt in de wand ingewerkt en is niet zichtbaar van buitenuit. Door de bevestiging van wielgeleiders op de schuine wand wordt het rolluik naar het oppervlak gebracht. Alles kan mooi weggewerkt worden door een inoxframe met een polyesterwand ervoor. Deze kan afgewerkt worden in de kleur of mozaiek van uw zwembad. Op die manier kan uw waterniveau enorm hoog gelegd worden.

Opbouw met houten omkastingrolluik 5
Deze zijn met geen of weinig aanpassing eenvoudig te installeren bij bestaande zwembaden. Bij dit systeem maakt u gebruik van zijplaten waarmee men eenvoudig alles kan afwerken in tropisch hout of soortgelijk. Zo zit het rolluik mooi weggewerkt in een kast. Mede ook door de geleiders wordt het rolluik eenvoudig in het bad geleid waarbij de kist slechts enkele cm boven het zwembadoppervlak hoeft te staan. Alles is hierbij elektrisch.

Opbouw met paaltjesrolluik 6
Dit is een heel eenvoudig en betaalbaar systeem om uw zwembad mee af te dekken. Het geheel wordt gedragen door 2 ronde zijpaaltjes uit RVS materiaal. Deze kunnen gelakt worden in de kleur die u wenst zodat alles esthetisch mooi blijft. Dit systeem is zowel verkrijgbaar in een gemotoriseerde alsook in een manuele versie. Dit maakt het mogelijk om een kwalitatieve afdekking te plaatsen met een minimaal aan middelen.

Zie ook :

Zwembaden

 

champagnemooie madam zwembadzwembad split 3aquarium kinderen 1


diverse logoslogo 1

 

"Een afgedekt zwembad in de tuin met automatische pH regeling: altijd een beetje veel vakantie zonder files noch parkeerboetes"  

"Na een stresserende werkdag, kunnen thuiskomen en een hydromassage. Deze burn-out therapie werkt.


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 1/05/2019

Terug naar hoofdpagina