logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd HVAC installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende HVAC oplossingen voor particulieren en industrie:

Mobiele stofafzuiging met HEPA filter, ionisator, UVA, elektrostatische filterDelsan Logo

Delsan 1
Delsan 2Delsan 3


RUP-31

RLUP-21

RUPUVA-31

RLUPUVA-21

Delsan 4

ESTAesta 1
esta 2esta 3
Het ESTA SRF K professionele afzuigsysteem zorgt voor gezonde lucht op de werkplek. De door werkzaamheden geproduceerde rook, fijnstof en schadelijke gassen worden afgezogen en met een uitgebreid filterpakket gezuiverd van alle schadelijke partikels en stoffen. De ESTA SRF K is een ideale oplossing voor omstandigheden waar de lucht niet naar buiten kan worden afgezogen en ter plekke moet worden gezuiverd. Op wielen : eenvoudig te verplaatsen voor gebruik op meerdere werkplekken of voor mobiel gebruik waar werkzaamheden op locatie moeten worden uitgevoerd.

NedermanNederman 1
Nederman 2Nederman 3
FilterCart Carbon
Mobiele filterunit voor het afzuigen van geuren en gassen.
Kenmerken:

Technische specificaties:

601D afzuiger voor op de werkvloer

purepro
Compacte afzuiger voor rook en fijnstof

Het professionele afzuigsysteem zorgt voor gezonde lucht op de werkplek. De door werkzaamheden geproduceerde rook, fijnstof en schadelijke gassen  worden afgezogen en met een uitgebreid filterpakket gezuiverd van alle schadelijke partikels en stoffen. De 601D is een ideale oplossing voor omstandigheden waar de lucht niet naar buiten kan worden afgezogen en ter plekke moet worden gezuiverd. Door de compacte afmetingen en de handgrepen is de luchtzuiveraar ook eenvoudig te verplaatsen voor gebruik op meerdere werkplekken of voor mobiel gebruik waar werkzaamheden op locatie moeten worden gedaan.

602D afzuiger voor op de werkvloer

2 afzuigarmen

Compacte afzuiger voor rook en fijnstof

Het professionele afzuigsysteem zorgt voor gezonde lucht op de werkplek. De door werkzaamheden geproduceerde rook, fijnstof en schadelijke gassen  worden afgezogen en met een uitgebreid filterpakket gezuiverd van alle schadelijke partikels en stoffen. De 602D is een ideale oplossing voor omstandigheden waar de lucht niet naar buiten kan worden afgezogen en ter plekke moet worden gezuiverd. Door de compacte afmetingen en de handgrepen is de luchtzuiveraar ook eenvoudig te verplaatsen voor gebruik op meerdere werkplekken of voor mobiel gebruik waar werkzaamheden op locatie moeten worden gedaan.

"Nous n’héritons pas la terre de nos ancêtres, nous l’empruntons à nos enfants"              Antoine de St-Exupéry  


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 30/01/2019

Terug naar hoofdpagina