logo

Home HVAC Zwembaden Reiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd HVAC installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende HVAC installaties voor particulieren en industrie:

 

Spuitwater uit de kraanGrohe Blue

Eénpunt aftappunt met aparte kraan op het aanrecht

Quooker Cube

Quooker CubeQuooker cube
Plus- en minpunten
    Direct koud en gefilterd water beschikbaar
    Direct koud en licht bruisend water beschikbaar
    Geen extra kraan nodig, komt uit Quooker kraan
    Werkt alleen samen met nieuwste generatie Quookers
    Heeft ruimte 290 x 430 mm nodig in de kast

Met de nieuwe Quooker CUBE kokendwaterkraan haal je naast warm, koud en kokend water, nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan. Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails.
Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.
 De Quooker CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Het bespaart je tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast, en draai je dan, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl je bruisend water bedoelde, is dus niet mogelijk.
Hoe werkt een Quooker met CUBE?
De Quooker CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die het water zuivert. Met het Hollow Fiber filter in de CUBE worden er nog aanwezige bacteriën uit het water gefilterd. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 60 liter koud bruiswater uit je Quooker kokendwaterkraan kunt tappen.
Geniet van bruisend water en bespaar
Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. De kosten voor vier CO2-cilinders, die je nodig hebt om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn €60. Samen zijn ze goed voor 240 liter bruisend water. Dat is €0,25 per liter. Het gefilterde water kost €0,03 per liter. Stel dat jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan bespaar je meer dan €200 per jaar. Daarnaast is de CUBE goed voor het milieu. Het gebruik van plastic flessen is verleden tijd.
Blijf zuinig met energie
Energieverbruik: Of je drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 12W stand by-verlies (ongeveer €0,07 per dag) is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig.

Bruisend water keukenkraan Grohe Blue Home Mono Starterkit

Gekoeld en spuitwater
Grohe BlueGrohe Blue
Vergeet al het gedoe rondom het kopen van flessen mineraalwater en neem thuis een filtersysteem dat duurzaam en eenvoudig in gebruik is. De GROHE Blue Home Mono starterkit bevat alles wat je nodig hebt om te genieten van gezuiverd, gekoeld en/of bruisend water, zonder extra plastic afval.

De kraan is voorzien van een gestroomlijnd en slank ontwerp, zodat hij perfect naast je bestaande keukenkraan past. Daarnaast is hij snel geïnstalleerd.

Deze betaalbare kit bestaat uit een GROHE Blue fonteinkraan, een koeler met een laag energieverbruik (0,5kW/h), een filter en een CO2 fles. De koeler past in ieder keukenkastje dat meer dan 30 cm breed is, daardoor past het perfect in iedere keuken, en de filter en de CO2 fles van 425 g zijn eenvoudig te vervangen. Druk op de verlichte led-knop voor gezuiverd, gekoeld en/of bruisend water. Dankzij het led-display weet je ook wanneer je de waterfilter moet vervangen.

De hoge C-uitloop is perfect om eenvoudig karaffen en koffiepotten te vullen. Deze fonteinkraan heeft de kenmerkende slanke lijnen van GROHE en is ook voorzien van de sprankelende Starlight® RVS afwerking en het duurzame SilkMove® voor een eenvoudige bediening. Je hebt geen extra externe leidingen nodig en de kit bevat alles wat je nodig hebt.

Er zijn drie verschillende systemen:

Grohe Blue

Twee soorten kranen

Grohe BlueGrohe BlueGrohe Blue

Wat wordt er geleverd?
    - Kraan
    - Koeler
    - Filter
    - CO2 fles
    - Aansluitslangen
Grohe BlueGrohe Blue


GROHE Blue Home:                                                         keuken                      €
GROHE Blue Professional:                                              kantoor.                     €
GROHE Blue Pure: voor gefilterd, plat water uit de kraan.                              €

 

 "Nous n’héritons pas la terre de nos ancêtres, nous l’empruntons à nos enfants"              Antoine de St-Exupéry  


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2020 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055310242 Fax: 055310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 9/08/2019

Terug naar hoofdpagina