logo

Home HVAC Zwembaden Reiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf. Wij modificeren en bouwen euro(€) besparende en energie(kWh) besparende, milieuontzienende zwembaden.

PP Zwembadpp zwembad 3pp sandwich

Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Monoblok kuip van polypropyleen is chemisch resistent
pp zwembad 1transport

pp zwembad kraan 1pp zwembad kraan 2

Zeer snelle afwerking in 2 weken : Snel en eenvoudige plaatsing
6 weken levertermijn! In ongeveer 2 weken montagetijd is het PP monobloc zwembad geplaatst.

 

Deze baden zijn 3,9 meter breed, 1,50 meter diep (binnenmaten) en verkrijgbaar in meerdere lengtes. Een skimmerbad heeft een waterlijn die zo’n 10 cm onder de rand van het bad ligt. Het water wordt door de skimmers weggezogen en naar de filterinstallatie geleid waarna het gefilterd en gereinigd via de inspuiters terug in het zwembad terecht komt.

Voordelen

 

Voordelen van een polypropyleen zwembad

De zwembaden worden uitsluitend vervaardigd uit polypropyleen, een soepele maar vrijwel onbreekbare polymeer stof die geproduceerd wordt volgens de strenge DIN & ISO 9001:2008 standaard. Een polypropyleen zwembad blinkt uit in chemische resistentie: de stof is immers van nature uit antibacterieel waardoor je deze bijvoorbeeld ook vaak terugvindt in waterleidingen. Dit is meteen ook een van de grote pluspunten van polypropyleen ten opzichte van polyester, een andere polymere stof die vaak gebruikt wordt bij de constructie van monoblok zwembaden. De polypropyleen zwembaden zullen omwille van hun chemische resistentie nooit aangetast worden door osmose, een diffusieproces dat na verloop van tijd zwarte bubbels doet ontstaan in de eens zo stralend heldere kuip. De prijs van een polyester zwembad mag dan over het algemeen wel iets lager liggen, de vervanging van een door osmose aangetaste kuip kost u algauw 10.000,-€.

Deze zwembaden zijn kleurvast tot in de kern. Uw buitenzwembad, vervaardigd uit Polypropyleen, zorgt ervoor dat UV geen kans maakt voor verkleuring. Kleurvast!
Omdat het polypropyleen in de massa gekleurd is, kan elk zwembad zelfs de meest extreme UV-omstandigheden trotseren. Daarbij zorgt de uitzonderlijk hoge waterstand van elk zwembad ervoor dat UV geen kans maakt zodat uw zwembad zijn echte kleur behoudt, jaar na jaar.
3 basiskleurenpp zwembad 4
Standaard worden deze zwembaden geleverd in 3 basiskleuren, wit, grijs of zwart. Het water krijgt in functie van deze kleuren weliswaar z’n eigen kleur.

 

VEILIGHEID
Ons rolluik is super veilig. Deze sluiting voldoet aan de uiterst strenge Franse norm NF_P90-308.
Omdat uw zwembad op maat wordt gemaakt, kiest u bovendien zelf de diepte van uw zwembad. Standaard wordt 1,5 m aangeboden, maar u mag gerust voor minder diep kiezen, zonder meerkost.
FLEXIBILITEIT
Al wordt elk zwembad voor u op maat gemaakt, via standaardisering konden prijs en productie worden geoptimaliseerd. Wenst u echter uw eigen creativiteit de vrije loop te laten, dan denken wij graag met u mee voor de realisatie van uw unieke zwembaddroom.
KLEURVASTHEID
De UV-stabiele polypropyleen samenstelling werd ontwikkeld in samenwerking met de grondstoffenfabrikant en is in de massa gekleurd. De productie is DIN en ISO 9001:2008 gecertificeerd.
ISOLATIE
Polypropyleen bewijst al sinds 1950 zijn waarde als isolator van elektrische leidingen. Het verdraagt net zo makkelijk tropische temperaturen als de vrieskou van de poolcirkel. Door gebruik te maken van 10mm dikke wanden, is elk zwembad van nature geïsoleerd.
MILIEU
Traditionele zwembaden maken gebruik van liners die ter bescherming van UV-licht voorzien worden van loodhoudende of tin stabilisatoren. Dit zijn zware metalen die ongecontroleerd in het bassin vrijkomen in de loop der jaren. Polypropyleen is echter 99 % recycleerbaar en bij verbranding komen er geen schadelijke stoffen vrij. Zo blijft ook op lange termijn het milieu gespaard.

3 modellen

Model 1: klassiek met skimmer
De uitzonderlijk hoge waterstand tot net onder de boordsteen, de comfortabele strandbank en het rolluik.
pp zwembad 5

De skimmerbaden zijn 3,7 meter breed, 1,46 meter diep (binnenmaten) en verkrijgbaar in 3 lengtes: 8, 9 en 10 meter. Een skimmerbad heeft een waterlijn die zo’n 10 cm onder de rand van het bad ligt. Het water wordt door skimmers weggezogen en naar de filterinstallatie geleid waarna het gefilterd en gereinigd via de inspuiters terug in het zwembad terecht komt.
pp zwembad 6pp zwembad 8


Model 2: overloopbadpp zwembad 10
De uitzonderlijk hoge waterstand, de comfortabele strandbank en het rolluik vormen de standaard.
pp zwembad 11
De overflowbaden zijn baden waarbij het water over de rand van het zwembad stroomt. Het geeft een esthetisch bijzonder mooi effect, zowel voor degene die buiten het bad staat als voor de zwemmer die vanuit het water recht naar de horizon kijkt en een soort infinity effect ondergaat. Het water stroomt over de rand in een overloopgoot en wordt zo naar de buffertank geleid. Vanuit de buffertank wordt het door de filter en reinigingsinstallatie gevoerd en zo terug in het zwembad gebracht. De overflow baden zijn automatisch voorzien van een geïntegreerde buffertank. Zij zijn 3,6 meter breed en 1,46 meter diep (binnenmaten) en verkrijgbaar in 3 lengtes: 9, 10 en 11 meter.


Model 3: overloop langs alle zijdenpp zwembad 12
Het ultieme zwembad zonder boord, zonder randen.
pp zwembad 13pp overloop langs alle zijden

 

Ieder bad kan bovendien geleverd worden met 3 soorten trappen:

pp zwembad 14pp zwembad 7pp zwembad 9trap 1trap 2

 

Overflow strand
Dit overloopbad heeft een groot 'strand', een verhoogde ruimte naast de trap waar uw kleinkinderen, op een geringe diepte van 10 cm, heerlijk kunnen zonnen en toch van het water genieten.
pp zwembad 15pp zwembad 16

Overflow bank
Voor wie geen behoefte heeft aan zonnen in het water, maar wel wil rusten in het zwembad, is er de Overflow bank met een geïntegreerde zitbank.
pp zwembad 17pp zewmbad 18

Zie ook :

Zwembaden

 

champagnemooie madam zwembadzwembad split 3aquarium kinderen 1


diverse logoslogo 1t&a logo

Logo poolsanLogo Pahlenlogologo

 

"Een afgedekt zwembad in de tuin met automatische pH regeling: altijd een beetje veel vakantie zonder files noch parkeerboetes"  

"Na een stresserende werkdag, kunnen thuiskomen en een hydromassage. Deze burn-out therapie werkt.


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2021 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 24/08/2020

Terug naar hoofdpagina