logo

Home HVAC Zwembaden Reiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd HVAC installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende HVAC oplossingen voor particulieren en industrie:

 

Modulerende condenserende stookoliebrander

Daar waar een normale ketel werkt volgens het alles of niets principe, moduleren de nieuwste ketels hun vermogen.

Voordelen van dit type van brander (premixbrander):

 

Twee modellen:

Wandketelmodel: Weishaupt Thermo Condens

Met de WTC-OW 15-A stelt Weishaupt een gloednieuwe condenserende stookolieketel voor die het prestatievermogen fors verbetert. Het stookolieverbruik voor de verwarming en de bereiding van sanitair warm water wordt gereduceerd dankzij de weersafhankelijke regeling en de tussen 5,5 kW en 15 kW modulerende brander. De combinatie van een hoogefficiënte condensatietechniek met een modulerend systeem, dat lange tijd enkel voorbehouden was voor de werking op gas heeft deze vooruitgang mogelijk gemaakt. Dankzij een roterende cupbrander wordt de de stookolie verstoven en vermengd met de door de ventilator aangevoerde lucht. De stookolie wordt door de vermenging verdampt. De ketel is stil en kan in om het even welke ruimte geïnstalleerd worden: in de kelder, onder het dak of zelfs in het woongedeelte.

Vloermodel: Chappée Farea HTE

 

 

 

 

De eerste condenserende stookolieketel met modulerende brander. (beschikbaar met of zonder SWW boiler.)De Farea HTE is een unitketel dat niet enkel het hemisferisch SUM verwarmingslichaam integreert, maar ook een minstens even revolutionaire modulerende stookoliebrander. Op deze brander werden de traditionele stookoliepomp en de sproeier vervangen door een volumetrische pomp en een propeller. Het ontstekingssysteem blijft dezelfde als bij een klassieke stookolieketel. De vlamcontrole gebeurt echter via ionisatie zoals bij klassieke premix aardgas-branders. De modulatie van de brander gebeurt door de snelheid van de ventilator aan te passen. De zuiger van de pomp wordt aangedreven door de as van de ventilator, het stookoliedebiet is dus evenredig aan het luchtvolume. De verhouding lucht/stookolie wordt constant gehouden gedurende de volledige modulatie van 50 tot 100 %.

Buitengewone prestaties

Maximale zuinigheid

Buitengewoon milieuvriendelijk

Technische eigenschappen

·        3 vermogens van 12 tot 50 kW

·        Thermisch geheel samengesteld uit een volledig uit één stuk gegoten gietijzeren hemisferisch verwarmingslicchaam « SUM » en een condensor in Inox 904L

·        Geïntegreerd sanitair expansievat

·        Standaard geleverd met regeling via buitenvoeler

·        Beheert tot 4 onafhankelijke verwarmingscircuits

·        Standaard ingesteld voor 2 circuits (1 rechtstreeks + 1 circuit 3 wegkraan)

·        Versie schouw of gedwongen afvoer

 http://www.chappee.be/129_572.htm

 


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 4/12/2018

Terug naar hoofdpagina