logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende oplossingen voor particulieren en industrie:

LamellenventilatorBrakel 1
Rook- en warmteafvoer (RWA)logo Brakel

conform NBN S 21-208-1 & -3 of EN 12101.2

lamellenventilator 1

Een natuurlijke RWA installatie zorgt ervoor dat rook en warmte op een natuurlijke wijze afgevoerd worden. Luchttoevoer vindt daarbij eveneens op natuurlijke wijze plaats. Natuurlijke RWA installaties werken op basis van de thermiek die optreedt bij een brand. Hiervoor hebben wij een diversiteit aan rook- en warmte afvoer installaties in het pakket, zoals kleppenventilatoren en uitzetramen met een industriële dan wel een meer esthetische uitstraling. Uiteraard voldoen al onze RWA installaties aan de in Europa geldende productnorm : EN 12101-2.

brakel 11

braekl 12

Model 1: Brakel® Duo Therma rookluik thermisch gescheiden

Brakel 1
Brakel 2
Koudebrugvrij, thermisch gescheiden
De vraag naar duurzame producten met goede thermische en akoestische isolatiewaarden neemt toe. De Brakel Duo Therma is een product dat hierop inspeelt en in vele uitvoeringen leverbaar is, van puur functioneel tot uiterst duurzaam. Zo voert Brakel twee typen akoestisch geïsoleerde Duo Therma‘s met Rw-waarden van 34 of 44 dB en kunnen U-waarden oplopen tot 0,9W/m²K. Dit maakt het product geschikt voor zowel toepassing in industriële als utiliteitsgebouwen zoals theaters, winkelcentra en kantoorgebouwen.

Kenmerken

Brakel 3
Brakel 4

Brakel 5

Model 2: Brakel® Fumetica-S (en Excellent) dubbelkleprookluik

Brakel model 2

Kleppenventilator met grote afvoercapaciteit
Brakel® Fumetica-S is een EN 12101-2 gecertificeerd dubbelklepsysteem, met kleppen onder een helling van 7°, geschikt voor rook- en warmteafvoer, dagelijkse ventilatie en daglichttoetreding. Dankzij haar grote afmetingen, tot 7,5 m2 geometrisch oppervlak, is de Fumetica-S uitermate geschikt om grote hoeveelheden (verontreinigde) warme lucht en rook effectief af te voeren. Door een uitgekiende productiemethode wordt deze doorvalveilige kleppenventilator in iedere gewenste afmeting en voor elke vlakke inbouwtoepassing gefabriceerd.

Toepassingsgebied: met name geschikt voor distributiecentra, opslaghallen, productieomgevingen en industrieën waarbij het van belang is dat het product vrij van siliconen of andere lakschadelijke stoffen is.

    EN 12101-2 gecertificeerd dubbelklepsysteem
    Kleppen onder een helling van 7°
    Grote afmetingen, tot 7,5 m2 geometrisch oppervlak
    Fumetica-S Excellent door verbeterde isolatiewaarde

Model 3: Brakel® Incendia monoklep rookluik

Brakel model 3

Monoklepventilator met grote afvoercapaciteit
Brakel® Incendia is een EN 12101-2 gecertificeerd enkelklepsysteem geschikt voor
rook- en warmteafvoer, dagelijkse ventilatie en daglichttoetreding. Dankzij haar grote afmetingen, tot 5,1 m2 geometrisch oppervlak, is de Incendia uitermate geschikt om grote hoeveelheden (verontreinigde) warme lucht en rook effectief af te voeren. Deze doorvalveilige klepventilator kan in iedere gewenste tussenliggende afmeting worden geproduceerd en is geschikt voor een vlakke (0-15°) inbouwtoepassing.

Toepassingsgebied: met name geschikt voor trappenhuizen, commerciële, logistieke en industriële gebouwen.

    EN 12101-2 gecertificeerd enkelklepsysteem
    Geschikt voor een vlakke (0-15°) inbouwtoepassing
    Openingshoek van 140°

Model 4: Brakel® Mono Therma rookluik

Brakel model 4

Koudebrugvrij, thermisch gescheiden
De vraag naar duurzame producten met goede thermische en akoestische isolatiewaarden neemt toe. De Brakel Mono Therma is een product dat hierop inspeelt en in vele uitvoeringen leverbaar is, van puur functioneel tot uiterst duurzaam. Zo voert Brakel twee typen akoestisch geïsoleerde MonoTherma‘s met Rw-waarden van 34 of 44 dB en kunnen U-waarden oplopen tot 0,9W/m²K. Dit maakt het product geschikt voor zowel toepassing in industriële als utiliteitsgebouwen zoals theaters, winkelcentra en kantoorgebouwen.

    Thermisch gescheiden
    Hoge luchtdichtheid
    Akoestische uitvoering tot 44 dB
    Duurzame oplossing

Model 5: Brakel® Inova gevel uitzetraam

uitzetraam 1uitzetraam 2
Stijlvol ventilatieraam voor geveltoepassing met verborgen bediening
De Brakel Inova is een natuurlijk ventilatieraam dat geschikt is voor natuurlijke, dagelijkse ventilatie en voor brandventilatie. De Brakel Inova is - met zijn slanke profiel - een esthetisch hoogwaardig ventilatieraam voor geveltoepassingen. De bediening van het raam is volledig weggewerkt in de constructie.

Toepassingsgebieden: atria, winkelcentra, treinstations en luchthavens.

    Stijlvol (brand)ventilatieraam
    Thermisch gescheiden
    Slank profiel
    Verborgen bediening
uitzetraam 3uitzetraam 4

 


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 8/3/2019

Terug naar hoofdpagina