logo

Home HVAC Zwembaden Reiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd HVAC installatiebedrijf. Wij modificeren en bouwen eurobesparende en energiebesparende zwembaden.

Lacanche Logo

Breedte 1805 mm

Cluny Classic 1800
1805 mm        2 ovens
Lacanche Cluny Modern 1800 (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)
Lacanche Cluny Modern 1800
Met zijn 2 grote ovens en zeer ruime kooktafel biedt dit fornuis oneindige mogelijkheden.
Dit evenwichtig en opvallend fornuis biedt een zeer mooie symmetrie in het hart van uw keuken.
Cluny Classis 1800Cluny Classic 1800
Specificaties Lacanche Cluny Modern 1800 (Gas/Elektro,Vitrokeramisch, Inductie)
Afmetingen
breedte 180,5cm x hoogte 93 - 94,6cm x diepte 65cm
Kleuren
Wit, Ivoor, Amandel, Kastanje, Chocolade, Delfts blauw, Portugees blauw, Frans blauw, Faïence grijs, Armor, Sologne groen, Engels groen, Olijfgroen, Provencaals geel, Mandarijn, Rood griotte, Bourgondisch rood, Zwart, Inox, Antraciet, Koraalblauw, Lindegroen, Quartz roze, Terracotta
Kookplaat
De Classique kooktafel van Cluny is uitgerust met 5 gasbranders van verschillende capaciteit met een elektronische ontsteking en thermokoppelbeveiliging.
Deze kooktafel kan naar wens aangevuld worden met een gietijzeren coup de feu plaat. Deze plaat wordt centraal verwarmd door een sterke gasbrander, en vormt een werkblad waarop tegelijkertijd meerdere pannen kunnen gezet worden. De warmte neemt geleidelijk af vanuit het midden naar buiten, en biedt zo de mogelijkheid om tegelijkertijd te koken, bakken of sudderen.
Als alternatief kan de Cluny 1800 ook samengesteld worden met een traditionele vitrokeramische kookplaat of een inductiekooktafel. Deze dragen vooral bij tot een grotere onderhoudsvriendelijkheid.
Om de kookplaat te vervolledigen is het mogelijk om aan de linker- en/of rechterzijde één extra element in te bouwen. Hiervoor heeft u de keuze uit één grote gasbrander van 5kW, twee gasbranders van 3 of 4 kW, twee elektrische kookzones (inductie of vitrokeramisch), een elektrische lavasteengrill, een stoomkoker, een teppanyaki of een geïntegreerde friteuse.
Ovens
Het Cluny 1800 fornuis heeft twee gelijke ovens van 55 liter inhoud die vervaardigd zijn uit zuurbestendig geëmailleerd plaatstaal.
De rechter oven is een elektrische warme lucht oven + grill, regelbaar van 60° tot 250°C.
Voor de linkeroven heeft u de keuze uit een gasoven of een elektrische statische oven (boven- en onderelement). De energiekeuze is in overeenstemming met de keukengewoontes van elke persoon. De één verkiest een gasoven voor het braadvlees, voor kip, voor pasteien of het bakken van vis. De ander kiest een elektrische oven voor de nauwkeurige regeling, meer aangepast aan 'droger' bakken, alhoewel een elektrische oven ook zeer voldoet voor braadvlees.
Aan de linker- en rechterzijde bieden de opbergkasten stockage voor divers keukenmateriaal. Deze kasten kunnen optioneel worden voorzien van een lage temperatuurkast (30°C - 120°C). Een uitstekend idee om gerechten warm te houden, om te sudderen of om borden op te warmen. Deze uitrusting is echter niet mogelijk in combinatie met een bovenliggende friteuse of multikoker.
Standaard voorzien van

Cluny Classic 1800

Breedte 2200 mm

Sully Classic 2200
2205 mm        2 ovens
Sully 2200
Sully 2200
Sully 2200Sully 2200

 "De toutes les passions, la seule vraiment respectable me paraît être la gourmandise"              Guy de Maupassant


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2020 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 3/10/2019

Terug naar hoofdpagina