logo

Home Technische Info Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


De steamer: aardappelen koken in 11 minuten!

Miele DG 4164 cs steamer

staemer7staemer8
Stomen tot 120°C, halvering kooktijden, inhoud 19L, water af- en toevoer.

Automatisering in koken

Geen afwas meer. Het kookvocht of condenswater dat zich heeft gevormd, aan het eind van het kookproces automatisch weggepompt. Automatische afwas op het einde van de cyclus

Tijdssturing U stelt de tijd in (typisch 10 min voor hardkokende aardappelen), u duwt op de start en u kunt iets anders doen.

Kortere kooktijden

Bijzonder aan de hogedrukstoomoven DG 4164 is het koken onder hoge druk, waarbij een druk van 2 bar wordt opgebouwd. Hierdoor kunnen de kooktijden met 50 tot 60% worden verkort. Voor de elektrische aansluiting van de hogedrukstoomoven is 5,6 kW 16A nodig. Bovendien is de hogedrukstoomoven voorzien van een vaste aansluiting voor watertoevoer en kookvochtafvoer. Zo wordt het kookvocht of condenswater dat zich heeft gevormd, aan het eind van het kookproces automatisch weggepompt.

Spruiten

Fantastisch voor spruiten. Wat een smaak!

Koken met stoom zonder hoge druk

De hogedrukstoomoven DG 4164 heeft een externe stoomunit. Zo is het mogelijk om naast koken met stoom onder hoge druk, ook te koken met stoom zonder hoge druk bij een temperatuur tot 100°C. Dit is vooral van belang voor kwetsbare levensmiddelen als bijvoorbeeld vis en rijst.
De hogedrukstoomoven DG 4164 met roestvaststalen front met CleanSteel is ook verkrijgbaar met liftdeur (DG 4164 L) en is qua design perfect afgestemd op andere Miele-apparatuur.

Echte snelkookpan met vaste inbouw

De Miele hogedrukstoomoven is eigenlijk de enige echte stoomoven. Dit apparaat is aangesloten op zowel de wateraanvoer als de waterafvoer. Het praktische voordeel hiervan is dat u géén water hoeft bij te vullen, maar ook dat de stoom en geur afgevoerd worden naar het riool. Doordat dit apparaat op hoge druk werkt zijn alle gerechten bijzonder snel klaar. Hardkokende aardappelen zijn in tien minuten klaar. U kunt gerechten tegelijkertijd klaarmaken zonder dat er geuroverdracht plaatsvindt. Onder de stoomoven bevindt zich een inox uittrekbare lade.
Er wordt een gebruikshandleiding meegeleverd met het apparaat. Een echt kookboek van Yves Mattagne is aan te vragen bij Miele zelf, dit wordt rechtstreeks naar de consument verstuurd. Ook kunt u bij Miele een workshop stomen volgen.

Gebruiksvoordelen

Bedieningscomfort

Deur

Ovenruimte

Onderhoudscomfort

Veiligheid

Zuinigheid

Meegeleverde accessoires

Bij deze stoomoven worden standaard meegeleverd

Mits meerprijs verkrijgbare accessoires

Elektriciteit

Afvoerbuizen

Toevoer

Inbouwmaten

staemer 3

Zie ook:

"De toutes les passions, la seule vraiment respectable me paraît être la gourmandise"              Guy de Maupassant


 

logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2018 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 01/03/2018

Terug naar hoofdpagina