Home | HVAC | Zwembaden | Reiniging | Poort automatisering | Contact | Pers | Vacatures |
---|
>32 jaar ingenieurservaring.
Het beste is maar goed genoeg.
GoLanTec energietechniek is een geregistreerd HVAC installatiebedrijf.
Buitenkeuken: de nieuwste trend
Wanneer kiest u voor een buitenkeuken?
Een buitenkeuken vergt over het algemeen toch een grote
investering. En is het niet in geld, dan toch zeker in tijd als u zelf de handen uit de mouwen
steekt. Daarom is het goed na te gaan of u van een buitenkeuken iets is waar u gebruik van gaat maken en genieten. Voldoet u aan de volgende punten dan zult u niet teleurgesteld raken.
Als er meerdere punten zijn waaraan u en uw gezin aan voldoen dan kan een buitenkeuken voor u interessant zijn.
Plancha = BBQ + groenten stoven
De plancha is multifunctioneel, omdat u op minder dan 1 m² tegelijk vlees en groenten kan koken, bakken, grillen, pocheren in alu folie en wokken zonder wok.
In tegenstelling tot gangbare grill- en bakplaten veroorzaken pannen geen beschadigingen aan het plaatoppervlak van de plancha. De temperatuur van de plancha wordt geregeld met 2 thermostaten.
Met geen of minimaal gebruik aan vetstoffen kunnen gerechten rechtsreeks op de bakplaat niet verbranden. De temperatuur van de plancha wordt geregeld met een thermostaat. Ook alle wok gerechten met bijhorende saus kunnen rechtstreeks op de plaat bereid worden. Dus zonder gebruik te maken van een wok.
Niets kleeft aan het plancha en daardoor kan u er probleemloos op grillen, zelfs zonder gebruik van vetstof door alleen maar de plaat lichtjes in te vetten.
Weervaste buitenkast 365 d
b) Weervaste buitenkast
Inductiekookplaat: Stand alone inductiekookplaat van 3500 Watt!! met temperatuurregeling
Braai
De Zuid-Afrikaanse braai is een combinatie van een buitenkeuken en openhaard. De Zuid-Afrikanen gebruiken het als buitenkeuken maar ook als openhaard. Met de
houtskolenmaker stook je een vuur met houtblokken. De goede trek in de braai zal al snel een constante aanvoer van houtskool opleveren. Op de aldus gemaakte houtskool kan dan vlees of vis gegrild worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de oven brood af te bakken, een pizza te maken, tomaten te grillen of in een zogenaamde “potjie” een stoofpotje of soep te bereiden. De smaak en beleving van het koken/grillen op hout valt niet te evenaren. Na het koken/grillen kan de Braai gebruikt worden als haard en is het nog lang gezellig bij het vuur. Uw gasten zullen heerlijk hebben gegeten en een onvergetelijke sfeervolle avond hebben ervaren.
Braai =
Open haard
BBQ
Oven
Twee braai modellen: drie inbouwmodellen en twee vrijstaande modellen.
Inbouwmodel
Het inbouwmodel is leverbaar in 800, 1000 en 1200 mm. Het inbouwmodel kan overal ingebouwd worden. Inox of zwart staal.
Vrijstaand model
Het vrijstaande braai model is een volledig afgebouwd compleet en luxe model met een stijlvol vormgegeven design. Deze is leverbaar in twee maten (800 en 1200mm breed) en kan direct buiten, eventueel onder een afdak of in een veranda geplaatst worden. Zo kan deze dienen als buitenkeuken, barbecue, rookoven en buiten openhaard. Want de braai geeft een heerlijke warmte af zodat u buiten heerlijk kunt nagenieten van de warmte van het vuur.
Braai 800
Zuid Afrikaanse braai's zijn zeer degelijk vervaardigde haarden. Uniek door de veelzijdige mogelijkheden, van gezellige haard tot complete buitenkeuken.
Vrijstaande braai compleet met houtbox, stalen schoorsteen en weerhaan of dubbelwandige schouw 250/300 mm, breedte 800mm, inox of zwart staal,
Braai 1200
Zuid Afrikaanse braai's zijn zeer degelijk vervaardigde haarden. Uniek door de veelzijdige mogelijkheden, van gezellige haard tot complete buitenkeuken.
Vrijstaande braai compleet met houtbox, stalen schoorsteen en weerhaan of dubbelwandige schouw 250/300 mm, breedte
1200mm, inox of zwart staal,
Spitbraai 1200 en 1500
De Zuid-Afrikaanse spitbraai is een combinatie van een buitenkeuken en openhaard. De Zuid-Afrikanen gebruiken het als buitenkeuken maar ook als openhaard. Met de houtskolenmaker stook je een vuur met houtblokken. De goede trek in de braai zal al snel een constante aanvoer van houtskool opleveren. Op de ontstane houtskool kan dan vlees of vis gegrild worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de oven brood af te bakken, een pizza te maken, tomaten te grillen of in een zogenaamde “potjie” een stoofpotje of soep te bereiden. De smaak en beleving van het koken/grillen op hout valt niet te evenaren. Na het koken/grillen kan de Braai gebruikt worden als haard en is het nog lang gezellig bij het vuur. Uw gasten zullen heerlijk hebben gegeten en een onvergetelijke sfeervolle avond hebben ervaren. Breedte 1200 en 1500 mm
Zuid-Afrikaanse spitbraai, de combinatie van buitenkeuken, buitenhaard en draaispit!
Wordt geleverd met:
Grill: verticale en horizontale grill op houtvuur
Traploos in hoogte verstelbaar bakrooster
Refractaire steen aan binnenzijde voor hogere temperaturen
Volledig kant en klaar stalen constructie: enkel onderstel nog te voorzien
Schoorsteenaansluiting: 130 mm
Afmetingen: 2 modellen
Afmetingen |
Gewicht |
PRIJS |
1.500 x 1.100 mm |
1.050 kg |
|
1.000 x 1.000 mm |
778 kg |
|
Rookoven
Compleet geleverd met rookmot / 5 S-haken - 5 standaard haken / 2 x visrooster - 1 x vlakrooster / temperatuurmeter.
Uitstekend voor de beginnende en professionele roker. Ook zeer geschikt voor restaurant / horeca. Kan met hout en elektrisch spiraal gerookt worden.
Deze rookoven wordt standaard geleverd met:
Spoeltafel: modern
Waterkraan of horecamodel
4 uitvoeringen: wit, natuursteen, baksteen, oker
Altijd operationeel, nooit miserie.
2000W = 2 kW. 1 uur werken = 2 kWh x 0,25€/kWh = 0,5 €!
Een installatie bestaat uit :
Banken
Het moet conviviaal zijn, dus met banken.
Perfecte technologie, daar komt het op aan
Versie laatst bewerkt op 24/08/2021