logo
Home Technische Info Contact Pers Vacatures

31 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.IPE1IPE2IPE3

Hardhouten Ipé terras rond uw zwembad

Het ideale en beste zwembadterrashout

Ipé terrasplanken zijn zeer hard en sterk, moeilijk splijtbaar en zeer elastisch. De kans op scheuren is daardoor miniem. Ipé wordt beschouwd als de beste houtsoort voor zwembadterrassen.

Ipé terrasplanken vergrijzen met het ouder worden naar een mooi zilvergrijs. Van zichzelf is ipé groenachtig bruin tot geelbruin. Het is vrij gelijkmatig van structuur en heeft een typische, zeer mooie uitgesproken nerftekening.

Omdat het zo hard is, is ipé moeilijk te bewerken. Het kan echter zeer mooi glad afgewerkt worden.

Volgende maten zijn beschikbaar:

ipé doorsneden

 

Transat look: watervast

transat 1transat 2

TRANSAT® Terras

Is een hoogwaardige afwerking die als buitentoepassing toegepast wordt als terras bij hotels, resorts en strandpaviljoens, balkons, wellness faciliteiten, langs zwembaden, als dakterras en als aanlegsteiger.
Dit comfortabele en eigentijdse terras verfraait en verrijkt elke ruimte door haar luxe uitstraling en haar functionele eigenschappen. Het biedt een ongekende kleur- en textuurvrijheid waardoor het terras in het totaalontwerp geïntegreerd kan worden. Het is sterk, duurzaam, splintervrij en voelt met blote voeten comfortabel aan. Zelfs in natte omstandigheden is het slipvast. Het product neemt geen water op en is bestand tegen de meest gangbare oliën en vetten, heeft een minimale bacteriegroei (algen/schimmels) en is gemakkelijk schoon te maken. TRANSAT® Terras wordt als standaard plankprofielen in 72,5; 100 en 175 mm breedtematen geleverd. Het terras is bovendien eenvoudig te monteren en demonteren.

Stijlvol uiterlijk met oersterk materiaal.
Het bedrijf ontwikkelde een ‘mineraal hars composiet materiaal dat intussen wereldwijd wordt toegepast op cruiseschepen. Naast terrassen, maakt TRANSAT® ook dekken voor luxejachten.

Bestand tegen Belgische weersomstandigheden.
TRANSAT® Terras is bestand tegen onze weersomstandigheden en is makkelijk te onderhouden. Bovendien trekt het materiaal niet krom zoals hout, houtcomposiet en PVC. Het is splintervrij en voelt op blote voeten zeer comfortabel aan.

Neemt geen water op.
Daardoor heeft u geen algengroei op uw terras en behoudt het terras een schone uitstraling. Geen opname van water betekent ook dat het terras antislip blijft in natte omstandigheden. Hout wordt in dit soort omstandigheden snel glad. TRANSAT® Terras kan zonder problemen op schaduwplekken worden toegepast.

Geen beperkingen qua design en kleur
Verkrijgbaar is in 7 kleuren biedt het vele mogelijkheden Elke kleur bestaat uit 3 verschillende kleurnuances om zo een levendige uitstraling te creëren.

Verschillende plankbreedtes
Er kan gekozen worden voor plankbreedte
s van 100 mm, 72,5 mm en 175 mm.

transat 3transat 4


Afsluiting zwembad
afsluiting

 

"Een afgedekt zwembad in de tuin met automatische pH regeling: altijd een beetje veel vakantie"


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2017 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 22/08/2017

Terug naar hoofdpagina