logo

Home HVAC Zwembaden Reiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd HVAC installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende HVAC oplossingen voor particulieren en industrie:

logo don barDONBAR: gas open haard met aanzuig verbrandingslucht van buiten

Het begon allemaal 60 jaar geleden toen de Belgische ontwerper Charles Dombard besloot om een compleet assortiment stalen open haarden te ontwikkelen. Don-Bar is snel een referentie geworden, met een focus op het ontwerp en gebruik van hoogwaardige materialen. Don-Bar producten werden over de hele wereld verkocht tot in Japan! Wat kachels betreft, heb je een keuze: ofwel geef je voorrang aan mooie vlammen die niet echt goed verwarmen, ofwel kies je voor een energiezuinige maar lichte kachel. Zo kwam men op het idee om het vuur in een kader te zetten, zoals een kunstwerk.

donbar draagt bij tot het nieuwe ontwerp van kachels en open haarden. Dankzij gepatenteerde innovaties: de dikte en het uiterlijk van de producten zijn vereenvoudigd, met behoud van hoge prestatieniveaus. donbar-kachels en open haarden bevatten innovaties die voldoen aan de hoogste verbrandingsnormen terwijl ze prachtige vlammen bieden! De eerste donbar-producten zijn ontwikkeld om met hout te werken. Toen dachten we om ze met gas te laten werken De productie start vóór de zomer van 2018 in Couvin (België).

donbar 1

Parallel® gasverbrandingstechnologie (pgt): Luchtdichte verbrandingstechnologie voor meer veiligheid

donbar 2donbar 1
Alle donbar-kachels en haarden zijn luchtdicht : De lucht die gebruikt wordt in het verbrandingsproces komt van buiten het huis. Een speciaal apparaat dat op het rookkanaal wordt geplaatst zorgt ervoor dat de verbranding altijd optimaal is omdat het niet wordt beïnvloed door de veranderende wind.
Zoals geïllustreerd stromen de rookgassen en de inkomende verbrandingslucht in tegengestelde richtingen in een concentrisch rookgaskanaal. Hierdoor kan de verbrandingslucht voorverwarmen met de hete verbrandingsgassen. Het verbetert aanzienlijk de prestaties van het donbar gastoestel.

Alle donbar gasfornuizen en haarden uitgerust met hoogwaardige branders in roestvast staal. Dit genereert een schone verbranding, een lange levensduur en een zeer aangenaam, realistisch vlameffect. Het maakt gebruik van de beste gasverbrandingstechnologie, die de gebruiksveiligheid en een propere verbranding garandeert.

donbar biedt verschillende vlam-esthetische opties: keramische houtblokken en verschillende soorten steentjes.

donbar S1.05s en donbar S1.05d

donbar 2donbar 3donbar4

donbar S2.05: Draaibaar

donbar 6donbar 7donbar 8

Voordelen

Restauratie oude DONBAR

donbar 1nature  design innovation
Don Bar Med 4110Don Bar prisma

Don Bar 8170-8175

DON BAR type 4000
Don bar 4000

DON BAR type 4600

Don Bar 4600Don Bar 4600

 

Glas; Ruit

Ruit 1Ruit 2ruit 3

Glas 4 mm dik
Ruit 4
Neoceran 4mm (randen niet RP)
2 st. 615 x 645mm (zeshoek met elke hoek 120°)

Ruit 5

Rooster

roosterrooster Don Bar
Rooster 230 x 600 mm = 2 stuks 300x 245 mm
Rooster2

Vuurvaste bodem stenen

bodem 1bodem 2

bodem 3Bodem 4rooster Don Bar

 

Dichtingsband en dichtingskoord

DichtingsbandDichtingskoord

 


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2021 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 26/12/2020

Terug naar hoofdpagina