logo
Home Technische Info Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


Camera-inspectie

camera inspectieseasnake
Cameracontrole leidingen, schouwen
Vindt breuken, barsten en verzakkingen zonder breekwerk.

Met de camera gaan we op zoek naar breuken, barsten of verzakkingen in het leidingennetwerk.

De cameracontrole kan steeds op cd-rom of dvd vastgelegd worden en het is ook mogelijk om een inspectieverslag af te leveren. Vooral bij een verzekeringsclaim zijn dergelijke opnames en inspectieverslagen nodig als er grote schade waarneembaar is. Veelal vinden wij barsten, breuken of verzakkingen. Deze zijn meestal te wijten aan scheurvorming, doorgroei van wortels, cementresten, …. etc.

Na de camera-inspectie geven wij steeds advies om het probleem op te lossen. Door de camera-inspectie bespaart u onnodig breekwerk. Door onze detectieapparaten kunnen we exact weten waar uw afvoer loopt en waar er blinde putten zitten!
Moet er toch opengebroken worden dan kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Wij hebben onze eigen vakmensen die betrouwbaar en efficiënt tegen correcte prijzen uw probleem aanpakken en oplossen. Wij maken steeds op voorhand een vrijblijvende offerte.

 

Drie toepassingen:

Schouwen

Camera inspectie van uw schoorsteen laat u dus verrichten door GoLanTec. Ons bedrijf is gespecialiseerd in ontstoppen en reinigen van allerlei soorten verstoppingen door middel van camera inspectie in uw schouw. Met onze camera inspectie in de schouw zijn wij in staat uw afvoer te bekijken en een dvd opname hiervan te maken. Dit is een snelle en eenvoudige manier om verstoppingen op te sporen en te verwijderen. Wanneer u kiest voor camera inspectie bij GoLanTec, dan bent u verzekerd van de goede afloop.

Rioolbuizen

Camera inspectie van uw riool laat u dus verrichten door GoLanTec. Ons bedrijf is gespecialiseerd in ontstoppen en reinigen van allerlei soorten verstoppingen door middel van camera inspectie in uw riool. Wij staan garant voor een goede kwaliteit en service. Onze aanpak van camera inspectie in het riool is zeer efficiënt en getuigd van vakmanschap.
Met onze camera inspectie in het riool zijn wij in staat uw riool te bekijken en een dvd opname hiervan te maken. Dit is een snelle en eenvoudige manier om verstoppingen op te sporen en te verwijderen. Wanneer u kiest voor camera inspectie in uw riool bij GoLanTec, dan bent u verzekerd van garantie op ontstoppingen.

Regenwaterafvoerbuizen

Camera inspectie van uw regenwaterafvoersysteem laat u dus verrichten door GoLanTec. Ons bedrijf is gespecialiseerd in ontstoppen en reinigen van allerlei soorten verstoppingen door middel van camera inspectie in uw regenwaterafvoersysteem. Met onze camera inspectie in het regenwaterafvoersysteem zijn wij in staat uw afvoer te bekijken en een dvd opname hiervan te maken. Dit is een snelle en eenvoudige manier om verstoppingen op te sporen en te verwijderen. Wanneer u kiest voor camera inspectie bij GoLanTec, dan bent u verzekerd van garantie op ontstoppingen.


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2018 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 05/03/2018

Terug naar hoofdpagina