logo
Home Technische Info Contact Pers Vacatures

25 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


Bad voor minder mobielen

We worden steeds ouder
minder mobiel bad 1

Fimpje youtube : https://www.youtube.com/watch?v=0LAsLh9ruWs

Douchebad en badlift

De Artlift van Artweger is een comfortabele liftstoel + bad + douche. Met dit nieuwe product worden de mogelijkheden voor ouderen en minder mobiele personen enorm vergroot en neemt de veiligheid in de badkamer enorm toe.

ARTLIFT is een combinatie van douche, bad en badlift, zodat ook personen de minder mobiel zijn nu makkelijk kunnen genieten van een heerlijk bad. De deur van het douchebad reikt bijna tot op de grond, zodat u veilig in het bad kunt stappen. Omdat de deur naar binnen opengaat, neemt het douchebad niet meer ruimte in dan een gewoon bad. Een vergrendeling zorgt ervoor dat de deur tijdens het baden niet geopend kan worden. De ARTLIFT heeft een comfortabele badlift. Na het instappen in het bad klapt u het zitje naar beneden en gaat u zitten. Terwijl het bad volloopt, zakt de badlift langzaam naar beneden.
De bediening gebeurt simpelweg door het indrukken van een knop op de badrand. Het zitje is uitgerust met een Soft-Touch bekleding en voelt daardoor aangenaam en vooral warm aan.

Uw mobiliteitsgarantie in de badkamer
Een warm bad is voor veel mensen de beste ontspanning. Wie minder mobiel is, moest tot nu toe een aantal hindernissen overwinnen. ARTLIFT, de combinatie van douchebad en badlift, brengt onbeperkte mobiliteit terug in de badkamer.
We worden steeds ouder en blijven daarbij gelukkig ook steeds langer gezond dan de generaties voor ons. Dat betekent ook, dat we veel langer zelfstandig en in onze eigen woning blijven. Het is natuurlijk handig, als het huis is aangepast aan de leeftijd.

Gemakkelijk instappen en genieten
In de badkamer zijn er vele mogelijkheden om comfort en veiligheid te verhogen. Het bad speelt daarbij een centrale rol. Voorheen moest je over een hoge badrand klimmen om te relaxen. Het douchebad van ARTLIFT biedt nieuwe perspectieven. De deur reikt bijna tot op de grond, zodat je veilig in het bad kunt stappen. Omdat de deur naar binnen opengaat, neemt het douchebad niet meer ruimte in dan een gewoon bad. Een vergrendeling zorgt ervoor dat de deur tijdens het baden niet geopend kan worden. De tweede bijzonderheid van ARTLIFT is de comfortabele badlift. Na het instappen in het bad klap je het zitje naar beneden en neem je rustig plaats.
Terwijl het bad volloopt, laat je de badlift langzaam naar beneden zakken totdat een aangename ligpositie is bereikt. De bediening gebeurt simpelweg door het indrukken van een knop op de badrand. De comfortabele lift daalt rustig en gelijkmatig, zodat je je al die tijd zeker voelt. Het zitje is uitgerust met een Soft-Touch bekleding en voelt daardoor aangenaam en vooral warm aan. Wil je het bad verlaten, dan is een druk op de knop weer genoeg om de badlift terug te brengen in de uitgangspositie. Als de badlift niet nodig is, kun je het zitje omhoogklappen en als rugleuning gebruiken.

Uw mobiliteitsgarantie in de badkamer. ARTLIFT is het ultieme voorbeeld van wat vandaag de dag een moderne badkamer moet bieden: helder ontwerp, innovatieve techniek en overtuigend comfort. ARTLIFT combineert de voordelen van het unieke douchebad met een comfortabele badlift. Daarmee biedt Artlift een all-inclusive mobiliteitsoplossing voor de badkamer.

Gemakkelijk instappen
Zo makkelijk kan men in bad stappen! Het douchebad van Artlift maakt met haar geïntegreerde deur het instappen in bad of douche makkelijker dan ooit. En geen zorgen – de deur is absoluut waterdicht

Plaatsnemen
De ARTLIFT badlift staat in de bovenste positie en u kunt op uw gemak plaatsnemen. Voor het optimale comfort is het zitje voorzien van Soft-Touch bekleding en voelt daardoor aangenaam en warm aan.
minder mobiel bad 2minder mobiel bad 3Linkse deur of rechtse deur

minder mobiel bad  4minder mobiel bad 5

Afmetingen:

minder mobiel bad 6
minder mobiel bad 6

De andere whirlpool: Luchtjets & gekleurd licht : Arlift AIR

Via meer dan 24 subtiele kleine jets wordt lucht met druk in het bad geblazen. Als tintelende champagnebubbels stijgt de lucht op en masseert het lichaam zacht. De jets zijn ergonomisch geplaatst, zodat het hele lichaam optimaal geniet van de aanrakingen van de bubbels. De jets zijn nagenoeg geïntegreerd in het bad en storen daarom niet bij het douchen of baden. Met de beide ingeschakelde gekleurde LED-lichten transformeert u uw bad in een kleurenzee. Met één druk op de knop creëert u de stemming, waaraan u op dat moment behoefte heeft.
minder mobiel bad 6
De voordelen:

Het gekleurde licht:
Geheel naar eigen wens: 7 kleuren, wit, geel, rood, felblauw, groen, blauw en violet

http://www.artweger.at/nl/equipment/artlift_8164/artlifthetmobiliteitsconceptindebadkamer_8168


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2015 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 5/03/2015

Terug naar hoofdpagina