logo
Home Technische Info Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


Stank, stinken, geur, extruderlucht, lijmgeur, verfgeur, lakgeur, houtlijmgeur, plastiekgeur, WC stank, printerruimten, sick building syndrome

Koudplasma ionisatie voor industriële emissiereductie

ionisatieionisatie 2


Emissiereducties kunnen van verschillende aard zijn: geuremmissies, VOC-emissies, CO2 emissies of bijvoorbeeld blootstelling reducties. Koudplasma ionisatie kan een zeer aantrekkelijk alternatief zijn ten opzichte van traditionele methodes voor luchtreiniging vanwege het brede spectrum aan luchtverontreinigingen dat met koudplasma ionisatie te behandelen is. Koudplasma ionisatie kenmerkt zich door lage operationele kosten en een laag energieverbruik ten opzichte van traditionele luchtreinigingstechnieken. Omdat koudplasma ook als push techniek gebruikt kan worden, is het eenvoudiger om grotere ruimtes te reinigen dan met pull technieken zoals bijvoorbeeld filtratie.


Inzetgebieden zijn:
1) Afgasreiniging
2) Geuremissies
3) VOC-emissies
4) Reductie blootstelling medewerkers aan luchtverontreiniging

5) Emissiereductie - werkplek

Koudplasma ionisatie technieken kunnen zeer succesvol in industriële omgevingen worden ingezet en zijn met een indirecte toepassing succesvol in te zetten in ATEX omgevingen.
Toepassingen liggen op het gebied van fijnstof reductie op de werkplek, het reduceren van blootstelling aan VOC's en geuren tot aan het reduceren van statische elektriciteit.

Toepassingen:

aircode bypassaircode 1
aircode 3aircode 4aircode 5aircode 6

aircode 7aircode 8aircode industrie 9aircode industrie 10

ID-AC-series luchtreinigers

De ID-AC-luchtreinigers zijn bedoeld voor plaatsing in het luchtkanaal. Met deze luchtreinigers voor inbouw in het luchtkanaal kunnen grotere luchtflows en grotere ruimtes worden gereinigd.
Algemene eigenschappen:
De ID-AC-luchtreinigers zijn bi-polaire ionisatie units die worden aangebracht in luchtventilatiekanalen. De units zorgen voor schone lucht in industriële omgevingen, commerciele gebouwen en openbare ruimtes. De units breken onder andere geuren, VOC, gassen, schimmels, bacteriën en microben in de lucht af. Daarnaast worden de units ingezet voor de reductie van fijnstof en statische elektriciteit waarbij gedacht moet worden aan bijvoorbeeld lakprocessen maar ook in de voedingsindustrie.
aircode 9

ionisatie in bypass

De lampen worden in aanzuigbypass geplaatst omwille van de vervuiling

Dampkap met ionisatietoevoer in de uitlaat

Dampkap met ionisatieafbraak door vrije radicalen zodat uw geburen content blijven.

ozon 4ozon 3dampkap met ozon 1
A brand new type of kitchen hood with integrated ionisation purification
Is a new professional kitchen hood with an integrated ionisation module that contributes to a clean and hygienic environment in the kitchen. The kitchen hood removes dirt and excess heat in the kitchen and separates the grease in the exhaust air.

Aircode® ID AC-100 (10Watt)

De Aircode ID AC-100 is energiezuinig (10 watt) en bestrijdt met bi-polaire ionisatie van de lucht, stof- en geuremissies. Dit zorgt voor een enorm verbeterd binnenklimaat doordat de lucht schoner, gezonder en geurneutraal wordt. Het bedompte en beklemmende binnenklimaat dat veelal in ziekenhuizen, kantoorgebouwen ervaren wordt als gevolg van verontreinigde lucht, wordt direct aangepakt.
aircode 3idac 500 aircode

Aircode® ID AC-500 (35 Watt)

De Aircode ID AC-500 is energiezuinig (35 watt) en bestrijdt met bi-polaire ionisatie van de lucht, stof- en geuremissies. Dit zorgt voor een enorm verbeterd binnenklimaat doordat de lucht schoner, gezonder en geurneutraal wordt. Het bedompte en beklemmende binnenklimaat dat veelal in ziekenhuizen, kantoorgebouwen ervaren wordt als gevolg van verontreinigde lucht, wordt direct aangepakt.

aircode4idac 500  aircode

 

Stekkerklare stand alone recirculatie luchtreinigers

Aircode RX-100

De RX-100 is de kleinste professionele luchtreiniger in ons assortiment. De luchtreiniger reinigt de lucht op basis van koud plasma's. Middels een regelbare intensiteit kan de luchtreinigingscapaciteit eenvoudig worden afgestemd op de grootte van de ruimte of de mate van luchtvervuiling.
De maximaal te behandelen ruimte is circa 50m2 en afhankelijk van de toepassing.
aircode 7

Doelgroepen van de Aircode RX-100:


Technische gegevens

Plaatsing:

Op een goed ventilerende plaats in de ruimte

Spanning:

230V, 50 Hz. Sec: 12V

Buistype:

Aircode 6

Aantal buizen:

1

Energieverbruik:

10 watt

Gewicht:

0,5 kg

Afmetingen:

l: 200mm, w: 60mm, h: 60mm

Effectief tegen:

tabaksrook, geuren, VOC's, fijnstof, schimmels en bacteriën


CX-series: professionele standalone luchtreinigers
De CX-series worden eenvoudig aan de muur of plafond gemonteerd. Door middel van een ingebouwde ventilator zorgt de unit voor luchtrecirculatie in de ruimte en voor een optimale verspreiding van koudplasma's. Deze bi-polaire ionisatie units worden ingezet voor:
1) Bestrijding van geuren
2) Rookruimtes
3) Afbraak van VOC's en gassen
4) Sterilisatie werkomgeving en vermindering schimmels en bacteriën
aircode 8
ionisatie 3

 "Nous n’héritons pas de la terre de nos ancêtres, nous l’empruntons à nos enfants"              Antoine de St-Exupéry  


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek| Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055310242 Fax: 055310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 27/12/2018

Terug naar hoofdpagina