logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende oplossingen voor particulieren en industrie:

regenwatertankFlexibele opslagtank tot 50 m³ in uw kruipkelderflexibele opslagtank 1

flexibele buffertank 1flexibele buffertenk 2flexibele regenwatertank 3

flexibele opslagtank 2flexibele opslagtank 3

flexibel reservoir 1flexibel reservoir 2

Dit flexibel waterreservoir is gemaakt voor het opvangen en opslaan van regenwater en is vervaardigd van verstevigd PVC. Het kan gemakkelijk opgevouwen en opgeborgen worden in de winter en is ruimtebesparend. Afhankelijk van de grootte van het reservoir kunt u 10m³ tot 50 m³ regenwater opvangen.
Het flexibel waterreservoir is voorzien van een aftappunt, een afneembaar deksel als aansluitpunt en een bevestigingshaak.

Het reservoir kan zowel voor industrieel als privaat gebruik worden aangewend. U kunt het verschillende doeleinden gebruiken. Het niet-drinkbaar water kan opgeslagen worden om te gebruiken als zwembadwater, voor het reinigen van filters, om vuur te blussen, etc.

Het hergebruik van regenwater biedt een ecologische oplossing voor een tekort aan water. Het stof van dit reservoir is bovendien 100% recycleerbaar. Er is ook geen verdamping mogelijk.

In dit reservoir is het water afgeschermd van de lucht en is er dus geen risico op oxidatie. Bovendien is het water beschermd tegen uv-straling. Er is geen externe vervuiling mogelijk en er zullen geen muggen rond het water cirkelen.

Dankzij de optionele installatiekits* kunt u het reservoir in enkele minuten installeren. Het volstaat om het reservoir uit te plooien op een vlakke ondergrond. De accessoires werden op voorhand gemonteerd. Er is geen bouwvergunning nodig voor dit reservoir, noch wanneer u het tijdelijk gebruikt, noch wanneer u het voortdurend gebruikt. Dit reservoir kan binnen of buiten geïnstalleerd worden.

afmetingen regenwatertank 1afmetingen regenwatertank 2

afmetingen 1afmetingen 2

 

Opvangsysteem pack

opvangsysteem 1opvangsysteem 2opvangsysteem 3

pack 2pack 3pack 4

 

Regenwater (WC = 45% van uw jaarverbruik)

Regenwater ; Regenwatertanks ; Renovatie oude regenwaterinstallaties ; Drievoudige regenwaterfilter ; Prijs van leidingwater

Drijvende vlotter ; Voorfilter ; Regenwaterhydrofoorgroep ;

Actief kool filter voor put- en regenwater ; Anti-allergie waterfilter ; Drinkbaar regenwater ; Anti-bacteriële filter (keramische filter) ; UV Sterilisatie ; Regenwater desinfecteren ; Nanofiltratie ; Ultrafiltratie UF-100 ;

 

"Nous n’héritons pas la terre de nos ancêtres, nous l’empruntons à nos enfants"              Antoine de St-Exupéry  


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2018 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 24/07/2018

Terug naar hoofdpagina