logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf en modificeert en bouwt energiebesparende zwembaden

Fibalon Aquarium polyester filterballen filteren tot 8µm.

Aquarium, KOI vijver

Filtering tot 8 micron zonder toevoeging van chemicaliën
fibalon aquarium 1fibalon aquarium 2koi 1
Fibalon® plus Feinstfilter
Es ist ein innovatives und vollwertiges Filtermaterial, bestehend aus einer optimierten Kombination verschiedenster Polymerfasern mit gezielt modifizierten Oberflächenstrukturen und Querschnitten.
Es verfügt über die bekannte Faserfixierung DyFix®. Damit ist eine unvergleichlich hohe Aufnahmefähigkeit und Eindringtiefe in das Kugelinnere, sowie ein Anhaften der Schmutzpartikel an der Faser gewährleistet.
Es wirkt aktiv einer Bildung von Geruchs- und Trübungsstoffen entgegen, sorgt für kristallklares Wasser und schützt langfristig vor Wasserverschmutzung.
Die Kuglen können mehrmals verwendet werden durch einfaches ausspülen.
Fibalon® plus bietet folgende Vorteile:

Beutelinhalt 10 Kuglen mit einem Durchmesser von ca. 5 cm

fibalon aquarium 3

 

Fibalon

fibalonfibalon2fibalon 1Fibalon 2
Wat is Fibalon filtermateriaal?
Fibalon is een polymeervezelfilter van hoge kwaliteit, gemaakt in Duitsland. Fibalon is erin geslaagd om fijne structuren te produceren om een zeer hoog filterrendement te krijgen. Ook de kleinste, voor het oog onzichtbare, viezigheden worden uit het water gefilterd. De vezelfiltering van Fibalon zorgt voor een onvergelijkbare hoge opnamemogelijkheid van vervuiling. De filters gaan langer mee en filteren beter.
Geschikt voor alle cartouche- en zandfilters
De Fibalon filter is geen poeder, zand of een papierenfilter maar bestaat uit vezelballen. De structuur van deze vezelbal bestaat uit een vastere kern en een zachte omhulling. De ballen leunen tegen elkaar en vormen een vulling die de vorm aanneemt van de binnenkant van het filterhuis, ongeacht de vorm of maat.
Hierdoor past deze filter in alle cartouchefiltercontainers en is dus geschikt voor alle spa's of opzetzwembaden. Ook past Fibalon in alle zandfilters en is dus geschikt voor alle vormen en maten zwembaden.

Waarom een Fibalon spa filter?
Oude spa filters,cartouchefilters en zandfilters zijn duur, lastig schoon te maken en vaak moeilijk te bestellen.

Hoe gebruik je het Fibalon Filtermateriaal?
Cartouchefilters
Zeer eenvoudig; open het filterhuis en verwijder het de cartouchefilter. Deponeer het Fibalon materiaal in het bijgeleverde netje en vul het filterhuis. Verdeel de ballen zonder deze aan te drukken. Sluit de filter af en u bent klaar voor gebruik.
Zandfilters
Zeer eenvoudig; open het filterhuis en verwijder het zand. Vul de filter met Fibalon en verdeel de ballen zonder deze aan te drukken. Sluit de filter af en u bent klaar voor gebruik.

Waarvoor is het Fibalon filtermateriaal geschikt?

Fibalon kan worden gebruikt als spa filter maar ook als jacuzzi filter, whirlpool filter en natuurlijk als zwembadfilter.
Bij Intex en Bestway zwembadfilters en voor de meeste spa's kunt u het beste het gratis bijgeleverde netje gebruiken. Dan kunnen de filterballen niet in de leiding komen.
fibalon 3fibalon4
De voordelen van Fibalon filtermateriaal

Zie ook:

KOI

Denitrificatie van KOI vijver ; KOI vijverpomp ; KOI overloopfilter ; UV Sterilisatie KOI vijver ; Filtering tot 8 micron ; Filtering tot 1 micron

 


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2018 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 24/07/2018

Terug naar hoofdpagina