logo

Home HVAC Zwembaden Reiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring.

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf. Wij modificeren en bouwen euro (€) besparende en energie (kWh) besparende zwembaden.

 

Bladeren verwijderen op zwembadskimmerskimmer

1.Skimmer

skimmer
skimmerskimmer
Een skimmer zorgt ervoor dat drijvend vuil op het wateroppervlak wordt afgevoerd naar de filterpomp en zandfilter. Er dient minimaal één skimmer geplaatst te worden om het vuil af te drijven. Meerdere skimmers plaatsen is wel aangeraden afhankelijk van de grootte van het zwembad.

Skimmers werken alleen goed in combinatie met inspuiters. De inspuiters staan meestal recht tegenover een skimmer om zo het vuil beter af te voeren. Grote stukken vui, insecten, plastic, bladeren, papier, etc...worden via de skimmer opgevangen waarin een vuilmandje zit vooraleer het water naar de filterpomp vloeit. De hoogte van het waterpeil staat in het midden van de skimmer.
Plaats een skimmer steeds in de tegenrichting van de wind. Zo blaast men het vuil door de wind in de skimmers.

Net’Skim
net skimNet skim

 

2. Vast schepnet

schepnetschepnetschepnet
Geleverd met 2 supports.
ABS.
Kleur: blauw.
    Lengte: 35 cm
    Hoogte: 11 cm
    Breedte: 26 cm

 

3. Schepnet

Gre RHFAL schepnet versterkt, 42,5 x 39 x 2,8 cm
schepnet 1
Epuisette de fond aluminium Noir Pro
Epuisette de fond renforcée,
Large filet noir en nylon renforcé fine maille
Connexion EZ clip

Gre RHFALN
schepnet 2

Bestway schepnet
schepnet 4schepnet 5
Schepnet is te gebruiken op telescoopsteel of los. Voor het handmatig verwijderen van verontreinigingen zoals blad en insecten of ander vuil uit uw zwembadwater en de bodem van uw zwembad.
Rood kunststof en wit fijnmazig net.
60x34x38 cm.

4.Serre

serre 2
Met een zwembadoverkapping geniet u ten volle van uw zwembad. 's Zomers hebt u zwemplezier in open lucht terwijl de gemakkelijk dichtschuivende constructie u tijdens andere seizoenen beschermt tegen minder gunstige weersomstandigheden. Esthetiek en functionaliteit kenmerken de zwembadoverkappingen. Hoeken en eindstukken zijn mooi afgerond en de afzonderlijke componenten zijn in perfecte harmonie. De looprail garandeert het moeiteloos en precies openschuiven.

Waarom een overdekking?


Bouwpaketten
De afwerkingslaag is in Alu-kleur. Kader gebaseerd op een aluminium-legering. Wegneembare voor- en achterwand. Opendraaiende deur in voor of achterzijde, Rails op assen van 70mm, hoogte 21mm 35 x 50 mm sectie profielen Polycarbonaatplaten (1 luchtkamer) (K = 3.3 kW/m2) met No-Drop (De regendruppels worden afgevoerd naar de zijkanten)
Belangrijkste voordelen

serre 3

Zie ook:

Zwembaden


champagnemooie madam zwembad


diverse logoslogo 1

 

"Een afgedekt zwembad in de tuin met automatische pH regeling: altijd een beetje veel vakantie zonder files, parkeerboetes, milieuboetes"

"Na een stresserende werkdag, kunnen thuiskomen en een hydromassage. Deze burn-out therapie werkt.


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 20/05/2019

Terug naar hoofdpagina