logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende oplossingen voor particulieren en industrie:

 

Anti-allergie: alle inkomend leidingwater filter

Oplossing 1: Drievoudige filter WHR3 voor het ganse huis
anti allergie filter 1bypass
WHR3WHR3
De drievoudige ganse huis filterunit is gebouwd rond de Rio 2000 High Flow Multi Candle Filter Unit
De WHR3 heeft een filtercapaciteit van 300,000 liter. Dit is voor een huishouden van 4 personen.
De unit is ontworpen om geplaatst te worden, daar waar het water in het huis binnenkomt. In geval van regenwater juist na de pompgroep.

De standtijden of omwisseltijden van de filters zijn gebaseerd op een verbruik van 150 liter water per dag per persoon voor drinken, badwater en wassen (55,000 liter per jaar). Indien u beschikt over een combi-boiler, een mega-flow systeem of een lage waterdruk, dan raden wij aan om de HR6, in de plaats van de WHR3 te plaatsen, met een high flow montagekit, twee inox slangen die minder leidingweerstand realiseren.

Oplossing 2: Drievoudige filter WHR6 voor het ganse huis
anti allergie filter 3anti allergiefilter 4WHR6WHR6

De drievoudige ganse huis filterunit is gebouwd rond de Rio 2000 High Flow Multi Candle Filter Unit
De WHR6 heeft een filtercapaciteit van 600,000 liter of 6 m³. Dit is voor een huishouden van 5 of meer personen. De unit is ontworpen om geplaatst te worden, daar waar het water in het huis binnenkomt. In geval van regenwater juist na de pompgroep.

De standtijden of omwisseltijden van de filters zijn gebaseerd op een verbruik van 150 liter water per dag per persoon voor drinken, badwater en wassen (55 m³ per jaar). Indien u beschikt over een combi-boiler, een mega-flow systeem of een lage waterdruk, dan raden wij aan om de HR6, in de plaats van de WHR3 te plaatsen, met een high flow montagekit, twee inox slangen die minder leidingweerstand realiseren.

Oplossing 3: Drievoudige filter WHR7 voor het ganse huis

WHR7WHR7

De drievoudige ganse huis filterunit WHR7 is gebouwd rond de dubbele Rio 2000 High Flow Multi Candle Filter Unit
De WHR7 heeft een filtercapaciteit van 12 m³. Dit is voor een huishouden van 5 of meer personen. De unit is ontworpen om geplaatst te worden, daar waar het water in het huis binnenkomt. In geval van regenwater juist na de pompgroep.

De standtijden of omwisseltijden van de filters zijn gebaseerd op een verbruik van 300 liter water per dag per persoon voor drinken, badwater en wassen (110 m³ per jaar). Indien u beschikt over een combi-boiler, een mega-flow systeem of een lage waterdruk, dan raden wij aan om de HR7, in de plaats van de WHR3 te plaatsen, met een high flow montagekit, twee inox slangen die minder leidingweerstand realiseren.

 


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2020 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op24/12/2019

Terug naar hoofdpagina