logo

Home HVAC Zwembaden Reiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd HVAC installatiebedrijf. Wij modificeren en bouwen o.a. (€) euro- en (kWh) energiebesparende zwembaden.

Aircowarmte verpompen naar uw zwembadwater

zodiac 1Airco naar waterwarmtewisselaar 4

De slimste oplossing qua investering EN verbruik.

compactair

Watergekoelde mono split unit condensor (airco)

Het watergekoelde split-systeem is een moderne oplossing voor airconditioning van kantoorgebouwen. In enkele gevallen is het niet mogelijk een buitenunit te plaatsen. Bijvoorbeeld appartementen of woningen waar vereniging van eigenaars bezwaar heeft apparaten op buitenmuren of balkon / terras te plaatsen. Het is ook geschikt voor  airconditioning van kantoren en winkels in het centrum of winkelcentra. U kunt met dit systeem binnenshuis een watergekoelde unit opstellen.

DUURZAAMHEID
Deze airconditioning kenmerkt zich door duurzaamheid, minder energieverbruik en minder geluidsoverlast. Traditioneel zijn de kenmerkende split airconditioners waarbij verdamperdeel binnen en een condensordeel aan de buitenkant van het huis geplaatst wordt. Watergekoelde airco’s zijn in opmars. Wij bieden de mogelijkheid de condensor  als binnenunit te monteren binnen in huis. Geen geluid : het gewenste comfort.
Deze mono split unit airco worden aangesloten op het waternet. De opgenomen warmte wordt dan niet aan de buitenlucht afgegeven maar aan (leiding) water. dit systeem verbruikt niet alleen elektriciteit, maar ook water.

INVERTER TECHNIEK
Inverter airco systemen zijn variabele vermogens, koel- en of verwarmingstechniek. Het zorgt voor een bijna constante binnentemperatuur. De inverter-techniek bewaakt de airconditioner automatisch en reageert snel op elke verandering van het binnenklimaat. Het regelt de te leveren koel- of verwarmingscapaciteit af op de huidige en ingestelde temperatuur.

Zoekt u airco voor in uw slaapkamer en krijgt u zo uw nachtrust terug tijdens de hete zomerdagen. Airco’s zorgt ook voor veel schonere lucht. Ons systeem is een warmtepomp. De speciale elektronica en compressoren Panasonic en Mitsubishi DC-omvormer Inverter-systemen bieden een hoog comfort, een zeer laag geluidsniveau, garanderen een laag energie verbruik;  40 tot 50% minder ten opzichte van klassieke aan/uit systemen.

WARMTEPOMP FUNCTIE
Al onze mono split-airconditioners zijn warmtepompuitvoeringen. Hierbij kan de airconditioning ook als verwarming gebruikt worden. De werking wordt dan omgekeerd. Bij koelmodus zal de airco warmte van binnen naar buiten afvoeren, waardoor het binnen afkoelt. Bij een warmtepomp kan deze werking worden omgekeerd naar verwarmen modus waardoor de warmte van buiten (tot -15℃) naar binnen verpompt wordt .

split lucht/watersplit lucht/water
split lucht/water

compact air 2

 

Kant en klare warmtewisselaar voor zwmbadwater met pomp geintegreerd Zodiaclogo zodiac

Titanium warmtewisselaar

Zouthoudend water
Zoutelektrolyse zwembad
warmtewisselaars materialen 4

 

Zodiac 1zodiac 1

 

logo midaslogo prahlenlogo zodiac

Zie ook:

Zwembaden

 

champagnemooie madam zwembad


diverse logoslogo 1

"Een afgedekt zwembad in de tuin met automatische pH regeling: altijd een beetje veel vakantie zonder files, parkeerboetes, milieuboetes"

"Na een stresserende werkdag, kunnen thuiskomen en een hydromassage. Deze burn-out therapie werkt.


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2021 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 26/08/2020

Terug naar hoofdpagina