logo

Home Technische Info Contact Pers Vacatures

31 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten

Het beste is maar goed genoeg.


Virtuele open haard met LED TV in uw AGA keuken

Voordelen

virtuele 1virtuele 2virtuele 3virtuele 4virtuele 5


virtuele 6afstandsbedieneing
Virtual elektrische haard

Dit is weliswaar een elektrische open haard, in cassette vorm, maar gaat verder door een illusie van vuur te creëren met een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen. De techniek is gebaseerd op Pepper’s Ghost. Een principe dat geestverschijningen als illusie weet te vertonen en vooral gebruikt wordt bij grote attracties, op toneel en in musea.

De haard is 690 mm breed x 241 mm hoog. Het is een flexibele “haardkast", die op eigen wijze per ruimte kan worden toegepast. Het is het bekende 'plug and play' principe, maar dan nog eenvoudiger. 230V is voldoende om de haard tot leven te laten komen. Naast gebruik in eigen huis, maakt dat de haard vooral ook geschikt voor ruimtes waar relatief weinig toezicht mogelijk is. Drukbezochte restaurants, cafés, bedrijfsentrées, hotellobbys of hotelkamers. Het vlammenspel van de haard is levensecht, maar de haard geeft daarentegen geen warmte af. Het verbruik van de haard is 75 Watt.

virtuele 8virtuele 9

 

Open haard in slaapkamer

open haard in slaapkamer

 


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2017 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 20/10/2017

Terug naar hoofdpagina