logo

Home Technische Info Contact Pers Vacatures

30 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


Nieuwe ondergrondse tank in de tuin

Omdat u graag een goede vakman over de vloer krijgt....

Lekkende ondergrondse stookolietanks worden in de komende jaren een nijpend probleem voor het milieu. Na veertig jaar beginnen vele van die tanks te lekken. Het gevolg daarvan is vervuiling van ons grondwater en bodemverontreiniging. Daarmee gaan hoge kosten gepaard zoals: uitgraven van de tank, afscheppen van de gepollueerde aarde.

De milieuvriendelijke stookolietank is dé oplossing die u nog voordelen bied: de stookolietank hoeft niet onmiddellijk gevuld te worden. Door zijn eigen gewicht wordt het opdrijven van de lege tank vermeden (opdrijvend vermogen = +/- 5.000 kg. bij max. waterstand. Voldoet aan de VLAREM-II Wetgeving

Oplossing 1: 2995 liter (Vlaanderen en Wallonië)

Oplossing 2: 4950 Liter (enkel Vlaanderen)

Oplossing 3: 4950 Liter dubbelwandig (Wallonië)

Ons consulteren

 

 

 

Inbegrepen;

Conformiteitsattesten door erkend technicus met SV nummer Afleveren conformiteitsattest waaruit blijkt dat de tank geplaatst is volgens de geldende Vlarem II wetgeving.

OPTITANK LABEL

Optioneel zijn sommige tanks verkrijgbaar in Optitank uitvoering. Een optitankreservoir houdt in dat u kiest voor een opslagtank van absolute topkwaliteit! Het optitanklabel wordt toegekend wanneer de tank wordt aangesloten door een MazoutExpert-erkend installateur. De constructie van tanks met het Optitank-label werd gecontroleerd en goedgekeurd door Cedicol, het informatie- en trainingcentrum voor vloeibare brandstoffen. Deze vzw kent het label toe in samenwerking met een onafhankelijk keuringsorganisme.

Het optitanklabel kan tot 30 jaar worden verlengd, als de mazoutExpert de tank om de 10 jaar controleert en goedkeurt. De garantie geldt op de mogelijke gevolgschade bij defect. Een aantal verzekeringsmaatschappijen vinden het concept zo veilig dat ze door dit label 30 jaar extra dekking aanbieden!

Zie ook:

Vlarem II

 "Nous n’héritons pas la terre de nos ancêtres, nous l’empruntons à nos enfants"              Antoine de St-Exupéry  


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2016 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055310242 Fax: 055310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 29/12/2015

Terug naar hoofdpagina