logo

Home Technische Info Contact Pers Vacatures

25 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


Gaskookplaten

cata gasplaten

Koken op aardgas zoals de topchefs. Lekker en eenvoudig.

De meeste topchefs en amateurkoks verkiezen om te koken met aardgas. Je kan er immers snel en makkelijk een heerlijk gerecht mee op tafel zetten. Er zijn nog meer voordelen.

Waarom koken op aardgas?

Snel

Ogenblikkelijke warmte en veel. Wat gaat het snel. 

Comfortabel

Je kan de hoogte van je vuur heel nauwkeurig regelen. Zo krijg je steeds de gewenste temperatuur. De ‘blauwe vlam’ van aardgas kan je met één draai aan de knop nauwkeurig en op zicht instellen. Dit maakt het koken extra aangenaam en de gerechten des te lekkerder.

Veilig

Gasfornuizen moeten voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Zo zijn de branders bijvoorbeeld uitgerust met vlambeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de gasklep alleen open kan gaan als er een vlam is. Dus als er geen vlam is, is er ook geen gastoevoer. Je kan met aardgas dus gerust zijn: veiligheid gaat voor alles.

Economisch

Koken op aardgas is niet alleen prettig voor de smaakpapillen maar ook voor je portemonnee. Omdat je het vuur zo nauwkeurig kan afstellen, zal je beslist energie uitsparen. Zo bewijs je ook het milieu een dienst.

Ons voorstel

Cata catalogus gaskookplaten


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2014 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055310242 Fax: 055310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Versie laatst bewerkt op 7/2/2014

Terug naar hoofdpagina