logo
Home Technische Info Contact Pers Vacatures

25 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


Elektrisch draaispit voor Poulet de Bresse

Recept:
braadspit op hout
Poulet de Bresse, citroen; sjalotten; look; boter; peper en zout

Een braadspit is een oven die gebruikt wordt om een kip rond te draaien tijdens het braden met als bedoeling het groot stuk vlees zeer gelijkmatig te garen, zonder het aan te laten branden. Het braden gebeurt boven een elektrisch vuur. Het spit wordt aangedreven  met een elektrische motor.


a) opbouw elektrisch draaispitdraaispit 2
Bakoven met draaispit


Halogeenoven gourmett maxx
Gourmet Maxx Halogeen-oven met draaispit biedt u een compacte, maar complete oven. Bakken, grillen, roosteren. Het kan met deze oven. Kies uit alleen onderwarmte, boven- en onderwarmte, met hetelucht, hetelucht met draaispit. De 'easy to clean' coating aan de binnenzijde van de oven zorgt er voor dat u deze eenvoudig kunt reinigen. Met de bijgeleverde handgreep kunt u makkelijk de bakplaat, het rooster of het draaispit uit de hete oven halen.

Halogeen : ogenblikkelijke opwarming : Ideale salamander

Gourmet Maxx Halogeen-Oven:

 

Inventum OV425CS draaispit 3draaipsit 4
Draaispit Zwart

Hetelucht oven met draaispit. Deze oven met draaispit biedt u een compacte, maar complete oven. Bakken, grillen, roosteren en ontdooien, het kan met deze oven. Kies uit alleen onderwarmte, boven- en onderwarmte met hetelucht, hetelucht met draaispit of de ontdooifunctie. De 'easy to clean' coating aan de binnenzijde van de oven zorgt er voor dat u deze eenvoudig kunt reinigen. Met de bijgeleverde handgreep kunt u makkelijk de bakplaat, het rooster of het draaispit uit de hete oven halen.

b) Inbouw oven
Boretti SAL-90 IX draaispit 5

Boretti BPO-90 IX draaispit 6

 
Borreti BMD60IX draaispit 7

Inbouwoven in RVS met maar liefst 8 bakfuncties, waaronder hete lucht. Het voorziene grill- en draaispit is gemakkelijk bereikbaar door de draaideur, die rechts opengaat. Vervaardigd uit degelijke materialen, met massieve knoppen in inox, een interieur uit CleanEase email en volledig glazen binnendeuren. Op die manier is de oven niet enkel van duurzame kwaliteit, maar is hij ook gemakkelijk te reinigen. Om de oven aan te passen aan je persoonlijke smaak en inrichting, kan je met een meerprijs elk kleur uit het RAL-gamma kiezen. De inbouwoven heeft verder nog een digitale programmeerbare klok, 2 bijgeleverde bakroosters en 1 vangplaat in email, een koele deur en mantelkoeling. Aansluitwaarde bedraagt 3200 W, energieklasse A. Ook verkrijgbaar met links opendraaiende deur.


c) Elektrisch draaispit als accessoiredraaispit 8

Braadspit


Frontaal te plaatsen braadspit

Langs zijkant te plaatsen braadspit

braadspit 1

braadspit 2

Braadspit op eigen voeten

Lateraal te plaatsen braadspit

braadspit 3

braadspit 4

Installatiekit voor frontaal braadspit

Motor voor braadspit

braadspit 5

braadspit 6

 


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2014 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 15/04/2014

Terug naar hoofdpagina