logo
Home Technische Info Contact Pers Vacatures

32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


Camerabewakingcamerabewaking 1camerabewaking 2

Het meest waardevolle eigendom dat ‘gestolen’ wordt bij een inbraak is ‘het gevoel van veiligheid’ in je eigen huis.

Camerabewaking is alomtegenwoordig en niet meer weg te denken. Het is één van de meest gekozen bewakingssystemen voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme. Camerabewaking is de beste manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid.
De IP camera’s kunnen dienen om objecten of personen te bewaken, te bekijken en te controleren. Camera’s bewaken publieke of privé locaties, de geregistreerde gebeurtenissen kunnen bewaard worden en opgevraagd worden. Daarnaast is het mogelijk om ook live naar de beelden te kijken via de app op uw smartphone, tablet of computer.
Voordelen


IP camera (4MP)
camerabewaking 6
Bij IP Camerabewaking kan men iedere bewakingscamera integreren in het bestaand netwerk, dit is een zeer groot voordeel. Het nadeel hiervan is dat het netwerk overbelast kan geraken. Om dit te vermijden, wordt een IP camerasysteem gecombineerd met een NVR (Netwerk Video Recorder) met ingebouwde PoE (Power Over Ethernet). Op deze wijze kan er rechtstreeks op het opnametoestel aansluitingen uitgevoerd worden zonder het netwerk te belasten.

Montagebeugel

camerabewaking7

NVR recorder (8kanalen)
camerabewaking 7elektronica camerabewaking
De 4 tot 8 IP cameras worden aangesloten aan een NVR (Netwerk Video Recorder) met ingebouwde PoE (Power Over Ethernet). Op deze wijze kan er rechtstreeks op het opnametoestel aansluitingen uitgevoerd worden zonder het intranetwerk te overbelasten.
• Hoge beeldkwaliteit
• Mogelijkheid tot real-time streaming van de beelden op afstand
• Mogelijkheid tot integratie van specifieke applicaties

Network Video Recorder


TV scherm
camerabewaking 9

Home cam (IP camera)
camerabewaking 10
Met de HomeCam beveiligingscamera kunt u op uw huis en uw kinderen passen, zelfs wanneer u er niet bent. Via dag/nacht live streaming en één applicatie kunt u een oogje in het zeil houden, waar u ook bent. Daarnaast biedt de HomeCam ook de mogelijkheid om via een ingebouwde microfoon en luidspreker te praten en luisteren van op afstand.

"We don't have much money to do this, so we are going to have to think "                              Lord Ernest Rutherford


© 2018 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242  Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 10/12/2017

Terug naar hoofdpagina