logo
Home Technische Info Contact Pers Vacatures

30 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


UV sterilisatieuv range

Afbeeldingsresultaat voor e.sylineAfbeeldingsresultaat voor e.syline

Cintropur uv 1uv 2

Deze unit beschikt over volgende drie functies:

1. Filtratie: cyclonische werking door middel van de schroefcentrifuge, die de grotere deeltjes in het onderste deel van de klok doet bezinken. Hierna volgt een fijne filtering door middel van een zeef, die kan aangepast worden van 5 tot 25μ, om het water te ontdoen van alle zwevende deeltjes.

2. Behandeling met actieve kool een behandeling met actieve kool ontdoet het water van onaangename geuren en smaken, evenals van pesticiden en herbiciden. De houder, die de actieve kool bevat, werd speciaal ontwikkeld voor hergebruik. De actieve kool kan gemakkelijk vervangen worden door het afneembare deksel los te draaien;

3. UV-sterilisatie: UVC-sterilisatie van het water, UV-straling aan 253,7 Nm bestaat uit een deel zonnestraling, die kunstmatig gereproduceerd wordt. De UVC-stralen die zo opgewekt worden, zijn veel intenser dan het zonlicht en worden gebruikt voor de sterilisatie van water. Deze hoogtechnologische werkwijze op gebied van desinfectering doodt legionella, microben, bacteriën, virussen, protozoa ene. En dit op een milieuvriendelijke manier.

Het is de ideale manier om micro-organismen in het water te doden, zodat het drinkbaar wordt op bacteriologisch vlak. Het water wordt echter beschouwd als drinkbaar water als ook de chemische parameters gecontroleerd en goed bevonden worden.

Uv sterilisatie 1UV sterilisatie 2

Documentatie

 

Pluviofilter Classic II
pluviofilter 11pluviofilter II

De filtercombinatie Pluviofilter Classic II filtert het gerecupereerde regenwater grondig in 3 opeenvolgende stappen. Een eerste filter – een uitwasbaar filterelement om een minimale onderhoudskost te garanderen – zorgt voor een voorfiltering van de grootste vuildeeltjes tot 90 µm. Een tweede filter filtreert kleinere vuildeeltjes tot 25 µm. En een derde filter, ten slotte, een filter met actieve koolstof die de eigenschap heeft om de kleinste vuildeeltjes zoals pesticiden, herbiciden, op te nemen en te neutraliseren, garandeert een ultrafijne eindfiltratie tot 5 µm en maakt het gerecupereerd water ook volledig geur- en kleurloos. Maar dan is uw gefilterd regenwater nog niet kiemvrij…
Als u het gerecupereerde water ook wil gebruiken voor bad en douche of als u sowieso op extra hygiëne van uw sanitair water bent gesteld, is UV-desinfectie nodig om het gerecupereerd regenwater optimaal te behandelen.
Dankzij de UV-stralen worden ook micro-organismen als legionella, salmonella, streptokokken, microben, bacteriën, virussen… vernietigd.  Zo is uw regenwater dankzij het pluvioPack niet alleen optimaal gefilterd maar ook kiemvrij.
Met het plUVioPack is ook regenwater gegarandeerd hygiënisch. Het systeem biedt niet alleen een doorgedreven filtratie van vuildeeltjes, het maakt het water ook helemaal kiemvrij met behulp van UV-sterilisatie. De UVio-desinfectielamp doodt ook eventuele bacteriën zodat het regenwater ook geschikt wordt voor een bad of een douche. Door een behandeling met het pluvioPack wordt het water ook geur- en kleurloos.

SITAsita 3

Dit UV systeem van Sita UV is zeer geschikt voor het desinfecteren van water met flows tot maximaal 5 liter per minuut
Inhoud:

De voordelen van de UV systemen van Sita:

Eigenschappen:

sita 2sita 3

Océana

oceade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desinfection by Ultraviolet (U.V.) ensures a continuous level of operation without the need for regular supervision, particularly when the UV intensity monitoring option is chosen.
Today UV is used in a range of application:

- Food and drink production and processing
- Pharmaceutical, cosmetic, electronic and chemical industries
- Fish and crustacean farming

logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2016 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 27/10/2016

Terug naar hoofdpagina