logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd HVAC installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende HVAC oplossingen voor particulieren en industrie:

Stoffilters: Geen stof meer afnemen. Enkel filter kuisen!

Worden vooral gebruikt in de Luchtverwarming. Trouwe klanten zijn de dokters. (Zijn zeker geen dommerikken)

  1. Cassettefilter

Cassettefilter 1
Het G2 glasvezel cassettefilter is een filter dat bestaat uit glasvezel materiaal met een hoge dichtheid. De zijde waarvan de lucht binnenstroomt, heeft een open en geweven patroon met vezels van een grote diameter. Doordat naar de luchtuitstroom zijde de diameter van de vezel kleiner wordt en het weefpatroon groter, wordt het vuil diep in het medium opgenomen. Het vang rendement van dit filter is verhoogd door middel van viscosine, een speciaal bindmiddel waarbij de stofdeeltjes beter in het filter vastgehouden worden.
Cassettefilters bestaan uit een basis montageplaat waaraan een grote hoeveelheid kleine filterslagen zijn gemonteerd. De kleine filterslangen worden door ons in diverse naaldvilt uitvoeringen gemaakt en worden perslucht gereinigd. Het cassettefilter is in zowel een verzinkte als RVS316 uitvoering leverbaar.
Deze filters zijn in het bijzonder geschikt voor ruimtes waar extreem hoge eisen worden gesteld aan de luchtkwaliteit. zorginstellingen, farmacie en cleanrooms. 
Dantherm, Nordfab ; Ralton ; MaxiPleat ; MaxiPleat Modular ;MV NanoPleat ; eMaxx ; MVP;  MVPGT

Casettefilter 2

Casettefilter 3Casettefilter 4

2. Zakkenfilter F6-F8  60%

Zakkenfilter F6-F8

3. Zakkenfilters G4 35%

Zakkenfilter G4
Het zakkenfilter PPL-G4 is geproduceerd uit een mengsel van hoogwaardige kunststof vezels in een progressieve structuur die bestaat uit diverse lagen. Deze unieke opbouw zorgt voor de beste dieptelading bij een optimale drukval. De zakkenfilters kunnen worden toegepast in installaties waarbij grote concentratie industriële- atmosferische- en seizoen gevoelige anorganische stof bevindt. Diverse branches waar dit van toepassing is, zijn: zware - en metaalindustrie, chemische industrie, farmaceutische- en voedingsindustrie, laboratoria en de verfindustrie.

4. Filterdoek

Filterdoek

5. Vet filters voor in dampkappen

Vetfilters 1

Vetfilters 2

"Nous n’héritons pas la terre de nos ancêtres, nous l’empruntons à nos enfants"              Antoine de St-Exupéry  


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 27/12/2019

Terug naar hoofdpagina