logo
Home Technische Info Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


Snellooppoorten, snelrolpoorten of rolpoortensnellooppoort 1

Wij herstellen snellooppoorten van alle merken. DYNACO, ENTREMATIC, MIBA, BMP

Plaatsing en onderhoud van snelrolpoorten

Bij ons kan u uiteraard ook terecht voor het onderhoud en het herstellen van alle soepele snellooppoorten.
Wij bieden u de jarenlange ervaring en expertise van een gespecialiseerde team op het gebied van industriële snelrolpoorten.

De soepele snellooppoorten bieden een superieure afdichting, zijn 100% zelfherstellend en gebruiksveilig, en zijn bestendig tegen de sterkste windbelastingen.

Voordelen van onze poorten:

 

Snelrolpoorten helpen energie te besparen en uw kosten te verlagen. Ze maken vlotte materiaalstromen mogelijk en optimaliseren uw productie- en logistieke activiteiten. Onze snellooppoorten zijn veilig, betrouwbaar, onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Ze voldoen allemaal aan de eisen van de Europese norm EN13241-1.
Uw intern transport op orde met een snellooppoort. U hebt een bedrijf in de detailhandel of grootindustrie, en wilt de interne logistiek meer efficiënt inrichten? Dan is een snellooppoort de ideale oplossing voor uw bedrijf. Dit type poort, ook wel een snelrolpoort of snelroldeur genoemd, kan de stromingen van de interne logistiek aanzienlijk verbeteren. Wat snelrolpoorten precies doen en zijn? Snellooppoorten zijn doeken die verticaal bewegen, en op hoge snelheid een toe- of doorgang kunnen sluiten en openen.

Waarom? De naam ‘snellooppoort’ verklapt eigenlijk al het grote voordeel van dit type industriële poorten. Het openen en sluiten van een snelrolpoort gebeurt op grote snelheid, tot wel 1 m/sec. Snel geopende poorten beperken de luchtverplaatsing tot een minimum, wat bij uitstek geschikt is voor gekoelde of verwarmde ruimten. Daarnaast hoeven medewerkers tijdens hun werkzaamheden bij snelrolpoorten niet lang te wachten totdat deze geopend of gesloten zijn. Snellooppoorten hebben ook het grote voordeel zelfherstellend en flexibel te zijn, waardoor het geen kwaad kan als iemand ertegenaan loopt of rijdt.

Voor binnen of buiten. Voor iedere situatie is er wel een snellooppoort denkbaar, dankzij de veelzijdige eigenschappen en ijzersterke kwaliteit. Welke snelrolpoort het beste tot zijn recht komt, is voornamelijk afhankelijk van het gekozen doek. Zo zijn er doeken die alleen geschikt zijn voor binnen, maar snelrolpoorten met een van de lichtste doeken (Pack: 900 gram/m²) zijn ook zeer geschikt voor buitendeuren doordat ze windsnelheden tot wel 140 km/u aankunnen.
De veelzijdige eigenschappen van snellooppoorten. De isolerende kenmerken van bachen bepalen de diverse toepassingsmogelijkheden. Voor een vriescel is bijvoorbeeld. De eerste heeft een doek van drie centimeter dik, terwijl het tweede type snelloper een dubbel doek heeft waartussen hete lucht als isolatielaag wordt geblazen. Door een oprolpoort te combineren met bijvoorbeeld een motor en geleiders die verwarmd worden, voorkomt u ijsvorming in de vriescel zoveel mogelijk.

snellooppoort 2

 


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2018 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 4/08/2018

Terug naar hoofdpagina