|
---|
25 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten
Het beste is maar goed genoeg.
De elektrische plancha 6,6 kW 3x400N + N
Elektrische plancha’s voor perfecte temperatuurcontrole tot op 1°C.
Met het REPAGAS fornuis kan 1 kok tijdens de piekuren makkelijk honderden gerechten à la carte bereiden! En dat zonder stress! Uniek is de nooit klevende, stalen of inox plaat met 2 temperatuurzones. Ook als Teppan Yaki ideaal.
Het REPAGAS fornuis is een professionele,stalen of inox plancha waarop men gerechten kan bereiden met een minimum aan vetstoffen. Zonder kleven, verbranden of smaakoverdracht tussen de gerechten. In tegenstelling tot de gangbare grill- en bakplaten kan er ook met pannen op het REPAGAS fornuis gekookt worden. De temperatuur van de bakplaat wordt geregeld met thermostaat tot op 1°C nauwkeurig
Ook als Teppan Yaki inzetbaar. Teppan Yaki is grillen, stoven en bakken van gerechten met weinig vetstoffen op een stalen plaat. Afkomstig uit Japan is dit de meest gezonde en smakelijkste bereidingswijze. Teppan Yaki is momenteel een rage in Europa. Met zijn massief stalen of inox plaat en twee regelbare temperatuurzones is REPAGAS ook als Teppan Yaki uw beste keuze. De mobiele gasuitvoering is inzetbaar voor alle tuinfeesten en party’s. Daardoor ideaal voor alle traiteurs.Waarom is de plancha multifunctioneel?
Het REPAGAS Fornuis is multifunctioneel, omdat u op minder dan 1 m² tegelijk kan koken, bakken, grillen, pocheren in alu folie en wokken zonder wok.
Waarom is de plancha uniek als kookplaat?
In tegenstelling tot gangbare grill- en bakplaten veroorzaken pannen geen beschadigingen aan het plaatoppervlak van het REPAGAS fornuis. De temperatuur van het REPAGAS fornuis wordt geregeld met 1 of 2 thermostaten.
Waarom is de plancha uniek als bakplaat?
Met geen of minimaal gebruik aan vetstoffen kunnen gerechten rechtsreeks op de bakplaat niet verbranden. In plaats van per tafel te werken, bereidt 1 kok nu probleemloos de bestellingen van meerdere tafels (tot meer dan 10 gerechten) tegelijkertijd, als het ware in één heel grote pan.
De temperatuur van de plancha wordt geregeld met een thermostaat. Ook alle wok gerechten met bijhorende saus kunnen rechtstreeks op de plaat bereid worden. Dus zonder gebruik te maken van een wok.
Waarom is de plancha uniek als grillplaat?
Niets kleeft aan het REPAGAS fornuis en daardoor kan u er probleemloos op grillen, zelfs zonder gebruik van vetstof door alleen maar de plaat lichtjes in te vetten.Dubbele temperatuurzone
Fry-top electric Ref.: FTE-92/M
Fry-top electric Ref.: FTE-92/M + S-89
Fry-top electric Cromo duro Ref.: FTE-92/CDM
Fry-top electric Cromo duro Ref.: FTE-92/CDM + S-89
Bakplaat kan 50% plat zijn en 50% rooster (+ 80,-€)
Bakplaat kan 100% rooster zijn (+120,-€)
Elektrische aansluiting : 3x 400V + N + PE 13,2 kW
Inbouwmaten
800 x 900 x 280 mm Staal FTE-92/M
800 x 900 x 900 mm Staal FTE-92/M + S-89800 x 900 x 280 mm Inox FTE-92/CDM
800 x 900 x 900 mm Inox FTE-92/CDM + S-89http://www.youtube.com/watch?v=1wcX7AO1o4k
Enkele temperatuurzone
Ofwel gepolierd staal (Fe)
Ofwel Inox (CDM)
Fry-top electric Ref.: FTE-91/M
Fry-top electric Ref.: FTE-91/M + S-49
Fry-top electric Cromo duro Ref.: FTE-91/CDM
Fry-top electric Cromo duro Ref.: FTE-91/CDM + S-49
Bakplaat kan 100% rooster zijn (+70,-€)
Elektrische aansluiting : 3x 400V + N + PE 6,6 kWInbouwmaten
400 x 900 x 280 mm Staal FTE-91/M
400 x 900 x 900 mm Staal FTE-91/M + S-49
400 x 900 x 280 mm Inox FTE-91/CDM
400 x 900 x 900 mm Inox FTE-91/CDM + S-49Kleuren
http://www.hostelco.com/en/home;jsessionid=4B5888DD6B38B4D55A1C774B619CE21F.pinchy
In de Spaanse hoofdstad Madrid werd Gert De Mangeleer, chef-kok van het
driesterrenrestaurant ‘Hertog Jan’ in Brugge, uitgeroepen tot de beste Europese
chef van het jaar op het evenement Madrid Fusion.
Het gastronomische evenement ‘Madrid
Fusion’ is een jaarlijkse bijeenkomst van chefs over de hele wereld. Tijdens
deze driedaagse culinaire hoogmis kunnen de chefs enorm veel van elkaar leren,
zo worden er bijvoorbeeld ook demonstraties
gegeven. Ook de Belgische chef Gert De Mangeleer, chef van het
driesterrenrestaurant ‘Hertog Jan’ in Brugge, stond op het podium. Niet enkel om
zelf een kookdemonstratie te geven, maar ook om een prijs in ontvangst te nemen.
Zo werd hij op Madrid Fusion bekroond tot ‘Europese Chef van het Jaar’. Hiermee
wil de organisatie aangeven dat ze geloven in de mogelijkheden van de
gastronomie in Vlaanderen en geven ze ook aan dat Vlaanderen op culinair gebied
erg toonaangevend is. De
Mangeleer maakt deel uit van een kleine Vlaamse delegatie die gesponsord wordt
door Toerisme Vlaanderen. Door hun deelname aan dit congres wil Toerisme
Vlaanderen onze regio in de kijker zetten als gastronomische bestemming. Andere
Vlaamse topchefs die mee met De Mangeleer naar Madrid vlogen zijn Kobe
Desramaults (In De Wulf in Dranouter) en Filip Claeys (De Jonkman in Brugge) als
deel van de Vlaamse delegatie.
Perfecte technologie, daar komt het op aan
Versie laatst bewerkt op 29/01/2014