logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring. 

Het beste is maar goed genoeg.


GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf en en bouwt energiebesparende oplossingen voor particulieren en industrie:

 

Meggermeting, afvonktestafvonktest 3

Verflaagcontrole op epoxyverf: afvonktest tot 35.000V
Afvonktest, Poriedetector, Vonktest
, Pinhole detector, Diëlektrische test

Diëlektrische test op coating (NDO) Eventuele beschadigingen aan de coating van een stalen tank kunnen vastgesteld worden aan de hand van een diëlektrisch onderzoek. Poriedichtheidstest door middel van afvonken (10kV)
Voortijdige corrosie van een tank is vaak te wijten aan een defecte verflaag. Oorzaak hiervan is de aanwezigheid van onvolkomenheden in de afgewerkte coating.
De vonktester wordt gebruikt om gaatjes, beter bekend als pinholes, of onregelmatigheden te detecteren in een coating. Met de vonktester kunnen wij zelfs de kleinste oneffenheden in een coating detecteren die voor het oog onzichtbaar zijn.
Door middel van een geleider, elektriciteit (15 kV en meer) en een vochtige spons worden de pinholes opgespoord. De afvonktester geeft een signaal als er elektrische geleiding is tussen de borstel en het onderliggend substraat.

afvonktest 1afvonktest 2pinhole detector

Verschillende spanningen mogelijk tot 35.000V. De detector maakt de hoogspanningstest voor coatings op pinholes, beschadigingen of andere onregelmatigheden veiliger, eenvoudiger en betrouwbaarder. Het apparaat kan worden gebruikt voor coatings tot 26 mm dik en is ideaal voor inspectie van pijpleidingen en andere beschermende coatings.

Met het toetsenbord kan de spanning worden aangepast naar de te controleren laagdikte. Bij constatering van een onregelmatigheid in de coating volgt een licht- en geluidssignaal.
De geribbelde grip biedt geweldige bescherming, terwijl het verlengstuk ideaal is voor porositeitstesten van bijv. tankbodems. Accurate gevoeligheidsaanpassing maakt gebruik op gemetalliseerde of lichtvochtige coatings mogelijk.

 

 "Nous n’héritons pas la terre de nos ancêtres, nous l’empruntons à nos enfants"              Antoine de St-Exupéry  


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2018 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com
Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt op 13/09/2018

Terug naar hoofdpagina